Desire
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: HTC Desire
940лв като за начална цена е много добре : ) Толкова е цената на iPhone 3GS в момента, а Desire определно предлага [B]повече[/B], да не говорим че тепърва ще пада цената. Чакаме М-тел с оферта, предполагам че ще около 650-700лв :)
На мен ми казаха, че най- рано към края на Април (в Пловдив), но аз мисля, че ще дойде някаде кам средата на май...
-
- Регистриран: 11 мар 2006, 14:37
Моят пристига до краят на седмицата от Англия 880лв с доставката.
Като го поразръчкаш сподели коментарите си ако може (да чуем мнението на някой собственик поне) :P (beer)
Моя идва утре от МОВЕН. При тях е 895лв. Какво по-добро можеш да иска човек :)
Писна ми да чакам Германос просто. Те са дали цената след 2 месеца, когато така или иначе ще се обезцени :)
Утре ще драсна с първи впечатления :)
Писна ми да чакам Германос просто. Те са дали цената след 2 месеца, когато така или иначе ще се обезцени :)
Утре ще драсна с първи впечатления :)
Честито (beer)
Да питам от мовен като го поръчаш, на доставчика ли плащаш, че мисля и аз от тях да си взема
Очаквам коментари за тел'а :P (ако може да видиш г/д колко време ще ти изкара батерията спрямо натоварването)
Да питам от мовен като го поръчаш, на доставчика ли плащаш, че мисля и аз от тях да си взема
Очаквам коментари за тел'а :P (ако може да видиш г/д колко време ще ти изкара батерията спрямо натоварването)
Телефонът е супер - ползвам го от седмица. Единствените му недостатъци са (поне за мен):
1. Все още не е сертифициран на Android Market - не се виждат всички приложения (въпрос на време).
2. Батерията се зарежда всеки ден ;-) (Ама това е положението с всички вкл айфоун)
3. Има някакъв бъг и спира да ми работи синхронизацията с Exchange на всеки 2-3 дена та трябва да ри-сейвам сеттингс.
А пък Google Maps какъв кеф е с мулти-тач нямам думи. Заслужава си ++
1. Все още не е сертифициран на Android Market - не се виждат всички приложения (въпрос на време).
2. Батерията се зарежда всеки ден ;-) (Ама това е положението с всички вкл айфоун)
3. Има някакъв бъг и спира да ми работи синхронизацията с Exchange на всеки 2-3 дена та трябва да ри-сейвам сеттингс.
А пък Google Maps какъв кеф е с мулти-тач нямам думи. Заслужава си ++
Днес дойде телефона и всичко е 6. Платих директно на куриерите и в комплекта си имаше всичко. Малко се бях подвел, че няма карта вътре (така казаха от магазина, но те реално няма как да знаят, защото тя си идва вътре в телефона ,който е опакован в едни лъскави протектори) и аз си взеха една 8ца :) Ама поне е нещо по-голямо :)
Иначе усещането е яко, само много спешно трябва да изнамеря проткетор за тоя екран и после калъфче :)
Предстои да ис обновя плана заи нтернет и довечера ще проведа тестове. Сега се зарежда звяра и се готви за партито :)
Ще следя за впечатленията и на другите :)
Иначе усещането е яко, само много спешно трябва да изнамеря проткетор за тоя екран и после калъфче :)
Предстои да ис обновя плана заи нтернет и довечера ще проведа тестове. Сега се зарежда звяра и се готви за партито :)
Ще следя за впечатленията и на другите :)
Днес ходих в Германос. Телефонът е наличен при тях, даже моят утре пристига в Търговище.
От къде си, защото аз вчера ходих до германос(Пловдив) и ми казаха, че нямат никва информация за този тел :|