Desire
Re: HTC Desire
Взимаш го тва АРК и го пращаш в телефона, ако е по bluetooth, като се свали само кликни на нотификацията, ако е с кабел трябва да го намериш от телефона и да го пуснеш да се инсталира (намираш го с някой файлов мениджър като ASTRO например)
А най лесно - инсталираш си HTC Sync (има го на SD картата на телефона или на сайта на НТС) свързваш телефона към компа и от компа кликваш 2 пъти на APKто и следваш инструкциите ;)
А най лесно - инсталираш си HTC Sync (има го на SD картата на телефона или на сайта на НТС) свързваш телефона към компа и от компа кликваш 2 пъти на APKто и следваш инструкциите ;)
Да не вземе да дърпа пари :) като си напиша моя номер
[Quote]Да не вземе да [B]дърпа пари[/B] като си напиша моя номер[/Quote](woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Няма, вервай ми ;) Какво чакаш още. пиши ако искаш +359891233211 или нещо такова
Някой случайно ползвал ли е CoPilot live. Ако да нека сподели как е, че ме мързи да свалям 1.7GB карта за европа и да тествам. Мерси.
[Quote]Някой случайно ползвал ли е CoPilot live[/Quote]
ами аз я качих на галаксито с карта на балканите. има си BG-глас, но картите са доста постни. н-драйф май е с подобри карти
ами аз я качих на галаксито с карта на балканите. има си BG-глас, но картите са доста постни. н-драйф май е с подобри карти
Мерси за отговора. Аз за сега ползвам Sygic. Чакам да пуснат Garmin, за да го тествам.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
някой по-нагоре питаше за клавиатура на БГ. В маркета да напише bulgaria и ще му излязат няколко езикови пакета с които ще може да пише на български с фонетична клавиатура.