Desire
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: HTC Desire
(yes)
[Quote]
Имам си фотоапарат за 1000 лв който прави много добри снимки[/Quote]
EDIT:
И фотоапарата не може да е с теб нон-стоп... като телефона ти е постоянно в теб, ежедневно!!
[Quote]Незнам защо, но снимките на Desire за с малко по-висока резолюция по дължина и ширина с около 20-30 пиксела [/Quote]
Е не знам защо... не съм толкова на ''ТИ'' с фотографията. :D
[Quote]
Имам си фотоапарат за 1000 лв който прави много добри снимки[/Quote]
EDIT:
И фотоапарата не може да е с теб нон-стоп... като телефона ти е постоянно в теб, ежедневно!!
[Quote]Незнам защо, но снимките на Desire за с малко по-висока резолюция по дължина и ширина с около 20-30 пиксела [/Quote]
Е не знам защо... не съм толкова на ''ТИ'' с фотографията. :D
Някой знае ли наистина дали може да се гледа онлайн тв?Пробвах в сайта на БТВ,дори видео клиповете там/с различни браузъри/ не вървят,предполагам заради липсата на пълен флаш.Някакви идеи? :)
Хора,алармата само при включен апарат ли работи,че аз през ноща го изключвам и сутрин не звъни???
мм,даа май това е проблем на андроид. и при мен(самсунг галакси) след като не се събудих една сутрин навреме установих,че алармата не работи при изключен телефон(angry)
-
[Quote]установих,че алармата не работи при изключен телефон[/Quote]
Това не е толкова голям недостатък... има други работи за събуждане,ако случайно си изкл. телефона! :|(beer)
Това не е толкова голям недостатък... има други работи за събуждане,ако случайно си изкл. телефона! :|(beer)
пуснаха Google Earth в маркета, обаче явно не ми стига паметта, програмата заема 22мб, някой пробва ли да каже с колко вътрешна памет може да тръгне тази хубава програма, за да трия разни игри :) Ето това изписва при стартирането - Can't write to data directory, maybe run out of disk space - явно няма памет!
а след ъпдейта забелязвам, че се бави стартирането на WiFi с около 5 секунди - още малко да го забавят и ще стане като Нокия :D
а след ъпдейта забелязвам, че се бави стартирането на WiFi с около 5 секунди - още малко да го забавят и ще стане като Нокия :D
В маркета не я видях....,но по-важното е,че като вляза в сайта на Гугъл през телефона излиза съобщение,че устройството не се поддържа/Desire/
трябва да си ъпдейтнеш Desire за да я видиш, но няма смисъл да се тегли, трябва да се изчака андроид 2,2 за да инсталираш в SD, дори се появи с новия ъпдейт един widget повече и един Live wallpaper - Maps- дава текущо местонахождение и го задава като тапет, необходимо е интернет за да се синхронизира с Google Maps :)
-
[Quote]около 5 секунди - още малко да го забавят и ще стане като Нокия
[/Quote]
Не визирай като цяло Нокия... щото моята Н900 не забавя със сигурност,мога да ти го кажа от личен опит. ;)
[/Quote]
Не визирай като цяло Нокия... щото моята Н900 не забавя със сигурност,мога да ти го кажа от личен опит. ;)
Вчера го ъпдейтнах,а проверката я направих днес,защо не я виждам,нямам си идея...:)Никой не каза,каква е причината да не може да се възпроизведе видеото в някои сайтове и картина от онлайн тв?!За мен е липсата на пълния флаш,но все пак...
PS:Сега влязох в маркета и "земята" се появи;)
PS:Сега влязох в маркета и "земята" се появи;)