Desire
Re: HTC Desire
Може би липсата и подръжката на видео с някой специфичен кодек, примерно на вбокс и канал 1 се вижда, а там си е чист флаш.
http://www.youtube.com/watch?v=UV2LmbPTiyI&NR=1
Едно клипче за сравнение...
Едно клипче за сравнение...
Имам много гаден проблем. Инсталирах HTC Sync на Windows XP SP2 , но Desireа неще да го разпознае изписва ми, че не може да намери програма на РС-то а ИМА !!!
ВЕче три пътя преинсталирвам наново програмата и паак ни ще :(
ВЕче три пътя преинсталирвам наново програмата и паак ни ще :(
Какво трябва да напрвя та да ми зарежда клиповете в вбокс? Предложете ми видео плеър за филмчета.
Привет! Имам проблем с изключването на телефона.Като му дам да се изключи и започва едно безкрайно връткане с надпис шът даун/не го изтърпях и извадих батерията/,но надали това е начина.Ако знаете нещо по въпроса моля за съдействие!
Виж какво си инсталирал, това с батерията е крайно, изчакай поне 3-4 минути, ако се изгаси, стартирай го пак и отново изключи, ако пак се забави, си виж програмите :)
Преди да го рестартираш пробвай с някой task killer да затвори по-голямата част. Така може да се оправи работата. При мен като мине известно време и се натрупат много програми почва да мисли по много и тогава ползвам task killer-а за да го поразтоваря малко.
Имам същият проблем, каквото и да затварям, разтоварвам и тн. изключването е безкрайно и само вадене на батерията помага!!! Добре че рядко се налага (whistle)
[B]+ /Folder/New Folder[/B]
Така създаваш папката. След това я отваряш с чукване върху нея. При отворена папка задържаш пръст върху горната лента, така се отваря прозорче за преименуване. Запълването (при отворена папка) става по стандартния начин:
[B]+/Program/[/B].
Последната операция повтаряш за добавяне на всички желани програми.
П.П Не намерих начин да се промени иконата на папката за съжаление.
Така създаваш папката. След това я отваряш с чукване върху нея. При отворена папка задържаш пръст върху горната лента, така се отваря прозорче за преименуване. Запълването (при отворена папка) става по стандартния начин:
[B]+/Program/[/B].
Последната операция повтаряш за добавяне на всички желани програми.
П.П Не намерих начин да се промени иконата на папката за съжаление.
Мерси много m75
имате ли представа как да си направя папка с игрите и същата да си я сложа на един от началните екрани?
Качих страхотна програма - PhoneMyPC ... в реално време си гледате десктопа на компютъра и може да си боравите с него от всяка една точка - да си пускате филм, гледате галерии - необходимо е само WiFi Свалих я от
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=23623
Работи много бързо с Desire, има си мултитъч и всичко необходимо :)
имате ли представа как да си направя папка с игрите и същата да си я сложа на един от началните екрани?
Качих страхотна програма - PhoneMyPC ... в реално време си гледате десктопа на компютъра и може да си боравите с него от всяка една точка - да си пускате филм, гледате галерии - необходимо е само WiFi Свалих я от
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=23623
Работи много бързо с Desire, има си мултитъч и всичко необходимо :)