Desire
Re: HTC Desire
Един приятел е писал на HTC за това, дали ще има HD запис и Divx кодек в следващия ъпдейт за телефона, както се беше чуло преди. Отговора е бил, че ще има такива функции ! Честито на притежателите ;)
Снощи си качих тази програма, поиграх си с нея и наистина е страхотна, но след като си рестартирах телефона, sens-a ми се прецака и по точно "forse close". Не можех да правя нищо с телефона освен да приема обаждане. Днес си ресетнах телефона и така се оправи. Понеже снощи качих още няколко програмки, се усъмних да не би от тях да ми се е прецакал сенса. Днес след ресета, пак си качих PhoneMyPc, инсталирах я пак поиграх си малко с нея и пак рестартирах, и пак се появи същия проблем. И пак правих ресет :), после пак я качих, тоя път пък самата програма отказа да стартира, появи ми се същия проблем само че не със сенс, а със програмата. Uninstall-ах я, рестартирах телефона и всичко си беше нормално. След тези опити повече от ясно е че проблема идва от програмата. Въпросът ми е дали някой с desire се е сблъскал с този проблем. Яд ме е, защото програмата е много добра.
Освен iPmart какви други сайтове използвате за сваляне на игри ипрограми ?
Когато ти се получи това с "forse close", не го рестартирай, просто натисни отдолу и веднага левия бутон Home, така ще се затвори... мен обаче питането ми е друго - защо когато съм си в къщи, с моята домашна мрежа си влизам без проблем, но когато съм примерно в заведение, не мога да си видя компютъра през тяхното WiFi, а само през мобилния нет и то само на режим 3G... увътри ме за нула време, щото детето ми си гледаше клипчета в youtube... има ли начин да работи с друга безжична мрежа според вас?
Re - m75 - благодаря ти за програмата ES File Explorer :)
Re - m75 - благодаря ти за програмата ES File Explorer :)
За да работи от произволна мрежа е нужно IP-то на компютъра, предполагам. Може би Xtralogic Remote Desktop Client for Android би се справила с този проблем. За съжаление и тази програма е платена и не се вижда в Маркета.
Xtralogic Remote Desktop Client - това веднага си го свалих кракнато, обаче не знам дали ще ми помогне :)
Да не би да имаш предвид EStrongs File Explorer?
Да не би да имаш предвид EStrongs File Explorer?
"Sory
The application PhoneMyPc process com.softwareforme.PhoneMyPc) has stopped unexpectedly. Please try again."
Ей тоя надпис ми излиза постояно. Сега я инсталирах програмата наново и пак това се появява, преди поне като инсталирам ми даваше да си поиграя малко с нея, сега ваобще не става. Направих както ми каза с home бутона, но пак същото :(
The application PhoneMyPc process com.softwareforme.PhoneMyPc) has stopped unexpectedly. Please try again."
Ей тоя надпис ми излиза постояно. Сега я инсталирах програмата наново и пак това се появява, преди поне като инсталирам ми даваше да си поиграя малко с нея, сега ваобще не става. Направих както ми каза с home бутона, но пак същото :(
Ето линк за сървъра на Gremote - http://rapidshare.com/files/385358923/GRemote.Pro.v1.4.0.exe . Клиента го свалете от маркета (!!! има 2 версии, сложете тази за Android > 2.0)
Нещо не става с настройките на LAN в ES File Explorer.... аз по принцип съм с рутер и с уиндоус 7.... пиша айпи-то на рутера, щото е автоматично но отгоре какъв сървър да му задам, като аз нямам папка My Documents като при XP-то? :)
За да подкараш LAN в ES File Explorer, ти трябва още един потребител на 7-мицата (трябва да има парола и да не е потребителя, който ползваш във момента в който искаш да влезеш от телефона). Добре е този акаунт да е в групата на администраторите, така ще виждаш и модифицираш всички фаилове в pc-то.
За телефона: отваряш програмата -> отиваш в LAN -> menu -> New -> Server
след това попълваш
Server: 192.168.1.x (IP адреса на pc-то) или също може да напишеш мрежовото име на компютъра (по-полезно е за мрежи с динамични IP-та).
Попълваш Username и Password.
Display as: тук пишеш името което искаш да ти се изписва връзката, когато влезеш в LAN.
За телефона: отваряш програмата -> отиваш в LAN -> menu -> New -> Server
след това попълваш
Server: 192.168.1.x (IP адреса на pc-то) или също може да напишеш мрежовото име на компютъра (по-полезно е за мрежи с динамични IP-та).
Попълваш Username и Password.
Display as: тук пишеш името което искаш да ти се изписва връзката, когато влезеш в LAN.