Desire
Re: HTC Desire
мисля че е по 25лв на месец за 1година
Ами с 2 години договор, на такса от поне 30 лв и нагоре :)
Това е предположение, точна информация няма ли някой. Тука нали пишеше едно момиче преди, което работи в Германос.
599лв с програма globul a750 24,90 лв на месец
А сигурно ли е, че в понеделник ще е в Германос, щот три пъти се разкарвам напразно до там...???
Още вчера с един мой приятел ходихме до Германос и той си го купи - гр.Пловдив.Най-интересното е, че в първия момент казаха, че нямат информация :D и след това казаха, че го имат...не им се сърдя на хората-явно каквито са условията, такива са и служителите :)
Bliss ми каза тя работи в Германос Пловдив 20ти ще го има по мрежата:P
Колега, телефонът вече го има в Германос :)
супеер!!! начи тея дни отивам да го взема (woo)
Мерси за инфото!!! (beer)
Мерси за инфото!!! (beer)
еййй тъпа страна сме,днес минах през Германис,Вивацом и Хенди в" Мол Варна" в нито един офис нямаше дизере или камака, само в Хенди имаха Легендата ама то на цената която ще предлагат Дезаера. Не можаха да се научат, че една тестова бройка продава повече отколкото 4-5 курсолтанта дето си клатеха краката и в трите магазина. а аз бях готов за HTC дизаере или мото милстон на момента при положение,че и мой приятел чакаше обаждане за да се включи в далаверата.а сега загубиха 1600лв. до юни най малко а мечтанието поне на книга е страхотно, но заради задръстения мениджмънт ще си карам с Галаксито до юни :D