Desire
Re: HTC Desire
Доколкото съм на ясно не може. MMS е услуга която се предлага от мобилния оператор и се праща през gsm мрежата.
мерси а някаква идея защо като си изкл WiFi-то и си пусна Mobile Internet не иска да ме connect-не и трява да изкл и вкл тел-а ?
Отиди в mobile network след което в Network operators и избери Select automatically
Приятел и аз го имам същия проблем.Влезни в Mobile networks след което в network mode и от там го смени.След като го смениш от време на време се получава същия проблем..не знам защо става така.Аз така правя като ми трябва мобилен нет от там го слагам или на GSM only или на GSM and WSDMA auto.Гадното е,че като мине определено време и пак неще да се включи мобилния нет,след което пак правя същата процедура.Пробвай и кажи какво стана:)
Откъде го разбра тоя трик?Защо не ми каза по-рано?Сега ше го пробвам и ше видим кво ше стане;)
в началото го разбрах, преди ъпдейта ми правеше понякога тези неща, сега вече не :)
Аз като те питах ти каза незнаеш от кво е(angry)
е аз мислех, че това го знаеш, пък и при теб беше май друг проблема :)
абе нали вече знаеш, по добре късно отколкото никога ;) (yes)
абе нали вече знаеш, по добре късно отколкото никога ;) (yes)
Не същия е...нема значение дано се оправи сега:)
Преди бях постнал един линк. Според него имаше слух че ъпдейта ще стане на 23ти. Но май ще изчакаме още малко. Ето го и линка http://android.modaco.com/content/android-news/309611/htc-desire-to-receive-froyo-late-june/
И аз имам тоя проблем с мобилния нет, и преди и след ъпдейта (и го решавам по същия начин). Бъг в софтуера явно :(
И аз имам тоя проблем с мобилния нет, и преди и след ъпдейта (и го решавам по същия начин). Бъг в софтуера явно :(