Desire
Re: HTC Desire
Пак според мнения от руския форум 4PDA.ru, там има хора, които се оплакват, че след като са ъпдейтнали до 1.21.405.2, при зареждане батерията стига до 90 % и неще да се зареди до 100. Да не би при тебе да е подобен проблемът?
Същия гаден проблем. А понякога пише че е до 100% а после за 2 - 3 минути без да се пипа отива на 90. Писах на НТС. Казаха ми да пускам safe mode да деинсталирам програми и накрая се стигна до неизбежното reset. НО след като и това не проработи нещо спряха да ми отговарят (angry).
Дай линка към форума да им го пратя. Дано да оправят тоя проблем!
Дай линка към форума да им го пратя. Дано да оправят тоя проблем!
и къде се намира в менюто safe mode? :)
eeeeeeeeeee изобщо не си ми съпричастен към проблема (cyber)
иначе ето как
"Thank you for contacting us, Kindly trun the device off then turn it on while pressing and holding the “Menu” button to enter the safe mode"
това е от техния отговор, незнам обаче дали работи :D
иначе ето как
"Thank you for contacting us, Kindly trun the device off then turn it on while pressing and holding the “Menu” button to enter the safe mode"
това е от техния отговор, незнам обаче дали работи :D
И аз имам същия проблем, с батерията, след ъпдейта. Това което съм забелязъл, е че ако батерията е около 25% или по-малко се зарежда до 100%. А ако го включа да се зарежда с по-пълна батерия, се зарежда до 100%, но след като го разкача пада на 90 и няколко %.
Потвърждавам проблема със зареждането на батерията след инсталирането на новия ъпдейт.Във форума на PDA пишеше, че след около 3 до 5 зареждания батерията щяла да се "калибрира" и проблема щял да се реши.Досега съм зареждал телефона около 15 пъти след ъпдейта и резултата е същия, понякога сутринта е на 100%, понякога е на 100% и след като го изключа от зарядното след десетина минути пада рязко с около 5-6%, а друг път батерията е в рамките на 92-96% :(
Дано така чаканото Фройо да реши проблема.
Дано така чаканото Фройо да реши проблема.
това явно не е при всичките Desire, защото моя е на 100% - да не би да имате инсталирана друга програма за следене на нивото на батерията, че да ви показва различни стойности или някакъв друг софтуер
Проблема може би не е при всичките телефони, а може би и не всички имат инсталирана отделна програма, която да показва нивото на батерията в проценти.Ако се гледа графичния индикатор за батерията на телефона няма как да се разбере, че батерията не е на 100, а на 95% примерно.Аз имам инсталирана Battery Indicator Pro за следене нивото на батерията и преди да инсталирам този ъпдейт батерията ми се зареждаше напълно нормално до 100% всеки път.Проблема се появи след ъпдейта :(
Може да се следи и от *#*#4636#*#* там телефона казва колко е, без програма. И при мен след 30 - 40 пъти зареждане не се е калибрирало нищо. Колко пъти я източвах до край...
Напрежението трябва да е 4192 mV за да е 100%. Понякога телефона си мисли че е 100% обаче напрежението е по ниско и за това пада толкова бързо след изключване. Бе с една дума леко прецакаха работите с update-a
Напрежението трябва да е 4192 mV за да е 100%. Понякога телефона си мисли че е 100% обаче напрежението е по ниско и за това пада толкова бързо след изключване. Бе с една дума леко прецакаха работите с update-a
Дано излезе по-скоро 2,2 .. тогава напълно ще се обезмисли замяната на този телефон с който и да е на пазара (yes)