Desire
Re: HTC Desire
Ако изключиш Galaxy S, може би.
не виждам какво повече ще ми даде този телефон ако си говорим реално? Трябва ми бърз интернет и хубав екран - това го има и Desire :)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Трябва ми бърз интернет и хубав екран - това го има и Desire[/Quote]
Това нещо го имат доста телефони,не само Desiere-а.
Това нещо го имат доста телефони,не само Desiere-а.
Доста не може да се каже че са с 3,7 инча и то капацитивен амолед с доста добър мултитъч, сходни устройства имат само Моторола, IPhone и Галакси S :) (beer)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Доста не може да се каже че са с 3,7 инча и то капацитивен амолед с доста добър мултитъч, сходни устройства имат само Моторола, IPhone и Галакси S :) (beer) [/Quote]
Ок,въпреки,че за мен има доста модели телефони, които се справят успешно с това което казваш ти.. и не отстъпват по-нищо на Desire. И какво като е с капацитивен.. моя Н900 е с резистивен дисплей, и не виждам твоя да го превъзхожда с нещо супер качество.. нали виждаш сам,малко само да има пряка слънчева светлина спрямо телефона,и загива..... нищо не се вижда.То ако става за въпрос, Галакси S.... зарежда доста по-бързо страниците от Desire,което видях във видео ревюта в нета.... така,че всичко е мн субективно... и е на личен избор.
Ок,въпреки,че за мен има доста модели телефони, които се справят успешно с това което казваш ти.. и не отстъпват по-нищо на Desire. И какво като е с капацитивен.. моя Н900 е с резистивен дисплей, и не виждам твоя да го превъзхожда с нещо супер качество.. нали виждаш сам,малко само да има пряка слънчева светлина спрямо телефона,и загива..... нищо не се вижда.То ако става за въпрос, Галакси S.... зарежда доста по-бързо страниците от Desire,което видях във видео ревюта в нета.... така,че всичко е мн субективно... и е на личен избор.
На мен ми харесва Droid X. Обаче ако трябва да се купува всичко ново което излиза... ще се разоря :D
и на мен, но няма смисъл да се дават толкова пари за едно и също - всички телефони предлагат идентични функции, затова Desire е отличен за цената си :)
Вече не е само въпрос на функции, а на качеството на изпълнение на тези фукнции. Според теб защо се продава толквоа добре айФоун?
защото предишните версии на айфона бяха много успешни и сега хората се надяват да намерят същото качество като предни, но се оказва, че този път нещата стоят различно. Акциите на ейпъл са паднали с 10% заради проблемите с айфона
[Quote]Обаче ако трябва да се купува всичко ново което излиза... ще се разоря [/Quote]
Затова човек си купува HTC, има си всичко и не чакаш новия модел за някоя пропусната (нарочно) функция.
Затова човек си купува HTC, има си всичко и не чакаш новия модел за някоя пропусната (нарочно) функция.