Desire
Re: HTC Desire
благодаря за линка.пробвах програмата,симпатична е,но аз търя нещо което да игнорира горното копче,че все ми се включва а е много чувствително(blush) и май няма да намеря(angry)
То става и без да използваш горното копче
добра новина - ъпдейта до 2.2 за desire може да започне от утре. поне в холандия
http://phandroid.com/2010/07/28/htc-desire-getting-an-upgrade-to-android-2-2-tomorrow/
http://phandroid.com/2010/07/28/htc-desire-getting-an-upgrade-to-android-2-2-tomorrow/
[Quote]То става и без да използваш горното копче[/Quote]
кое става от горното копче,аз говоря да се ЗАКЛЮЧВА по друг начин от оригиналния и вообще горния бутон да остане само за включване и изключване на тела
кое става от горното копче,аз говоря да се ЗАКЛЮЧВА по друг начин от оригиналния и вообще горния бутон да остане само за включване и изключване на тела
при rom-а, който съм инсталирал в момента заключването може да стане и чрез централния бутон
Значи приятел гледай сега ето това трябва да направиш след като инасталираш програмата:
Значи първо няма да затваряш програмата с таск килъра,изкарай си го като уиджет на някой от екраните,след което само с едно натискане на уиджета телефона ти се заключва!Когато искаш да го отключиш натискаш например аз съм го направил с бутона home натискаш го и дисплея ти светва след което плъзнаш с пръст и готово.Разбра ли сега?:)
Значи първо няма да затваряш програмата с таск килъра,изкарай си го като уиджет на някой от екраните,след което само с едно натискане на уиджета телефона ти се заключва!Когато искаш да го отключиш натискаш например аз съм го направил с бутона home натискаш го и дисплея ти светва след което плъзнаш с пръст и готово.Разбра ли сега?:)
[Quote] [B]аз съм го направил с бутона home[/B] натискаш го и дисплея ти светва след което плъзнаш с пръст и готово[/Quote]
така заключването с уеджета ясно но как си го направил [u]само с хоум бутона[/u] да се активира. при мен ми излиза само да избера бекграунд а иначе се активира от който и да е бутон:|
така заключването с уеджета ясно но как си го направил [u]само с хоум бутона[/u] да се активира. при мен ми излиза само да избера бекграунд а иначе се активира от който и да е бутон:|
Хахах да бе и на мене така само че не съм забелязал.Активира се с който и да е бутон само като натисна menu ми излиза да сменя бекграунда.Програмката си е супер мн ме кефи;)
Имам един проблем.Значи след като заредя телефона до край и махна зарядното,заряда на батерията ми пада до 92-95 процента.Някой може ли да ми каже защо се получава така?:(
И при мен е така,май се получи след някакъв ъпдейт.Дано се оправи с 2.2