Desire
Re: HTC Desire
[Quote]андроида вече спокойно е на първо място като ОС (yes) :)[/quote]
Един е АНДРОИД и HTC Desire е неговият телефон; )
Един е АНДРОИД и HTC Desire е неговият телефон; )
Лично аз не бих си сменил Дизайъра за Галаксито,но всеки си има мнение:)
много ясно, все едно да смениш кон за кокошка :D
Има един съществен недостатък на галаксито - остава си тъп самсунг ;)
До момента няма телефон, който се предлага в БГ и за който бих си сменил Desire (yes)
Има един съществен недостатък на галаксито - остава си тъп самсунг ;)
До момента няма телефон, който се предлага в БГ и за който бих си сменил Desire (yes)
[Quote]Един е АНДРОИД и HTC Desire е неговият телефон; ) [/Quote]
Това, че сме без конкуренция ясно, ама да не вземем да станем като ябълковите фенове :D
Без шега, аз по добър телефон до момента от Desire не съм пипал, пък който иска да ми вярва (yes)
Това, че сме без конкуренция ясно, ама да не вземем да станем като ябълковите фенове :D
Без шега, аз по добър телефон до момента от Desire не съм пипал, пък който иска да ми вярва (yes)
HTC HD2 с Windows Mobile и Android Froyo е по-добър ;)
[Quote]Можеш ли да дадеш линк от къде го поръча?[/Quote]
ммм дааа http://www.spider-foot.com/desktop-usb-hotsync-charging-dock-dockingstation-akku-dual-ladekabel-leder-tasche-protector-for-htc-desire-de-c5-eu-p-705.html
ммм дааа http://www.spider-foot.com/desktop-usb-hotsync-charging-dock-dockingstation-akku-dual-ladekabel-leder-tasche-protector-for-htc-desire-de-c5-eu-p-705.html
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Един му е недостатъка, че е Samsung... Доста зряло мнение, при положение, че говорите за най-добрия производител на телефони в момента. Е, НТС повечето хора не са ги и чували, все пак масови телефони правят от едва 2 години...
Както и да е де, производителят няма абсолютно никакво значение (btw Samsung пуснаха ъпдейт до 2.2 за Galaxy преди НТС за Desire)
Айде светкавицата ясно. Ама кажете ми поне един реален плюс на Desire пред Galaxy? Само един, заради който човек да го предпочете?
Знам че си харесвате телефона, но приемете, че има по-добри от него. Както и Droid X е по-добър от Galaxy...
Както и да е де, производителят няма абсолютно никакво значение (btw Samsung пуснаха ъпдейт до 2.2 за Galaxy преди НТС за Desire)
Айде светкавицата ясно. Ама кажете ми поне един реален плюс на Desire пред Galaxy? Само един, заради който човек да го предпочете?
Знам че си харесвате телефона, но приемете, че има по-добри от него. Както и Droid X е по-добър от Galaxy...
това са сходни телефони, освен светкавицата незнам, но марката Самсунг ме отблъсква, ако пренебрегнем логото, галаксито е малко по-добро, но не до там че да си сменя Desire... бих го сменил единствено с DroidX... но него го няма в БГ пък и пак не виждам какво повече бих използвал в него, защото аз го ползвам за сърфиране... днешните телефони са аналогични, за мен е най-важна бързината, затова и ползвам телефон с Андроид, те са най-добри, също и Ейпъл - единствения конкурент на андроид
Просто първото поколение Snapdragon беше модерно, когато излезе, но собствените раработки на Самсунг и Епъл го изпратиха далеч назад- зад Хъмингбърд, зад А4, зад чист А8 дори. Точно това прави и модела на HTC "по-лош". Но определено стои в челната 5-ца, където са и iPhone 4 & Galaxy S. Droid X и HTC EVO не бих включил, защото няма как да ги изполваме в нашаата мила родина.
Какво става с това фройо бе хора май пак ни прецакаха(angry)