Desire
Re: HTC Desire
Значи напразно съм приел думите на [B]jamesjames [/B]на доверие. Затова пък вече съм с версия 2.2 Froyo (yes)
обаче има бъгове. като свържа телефона с компа и дам disk drive времето от уиджета с часовника изчезва, уиджета friends също се прецаква /изчезват му иконките/
записах едно 720р видео после реших да го гледам, беше малко кофти след рестарт въобще не иска да го пусне. А сега се оказва че не иска да тръгне и приложението за камерата и видео!!!
пак ще трябва да правя заводски настройки / за кой ли път :D /
остава да не са оправили и бъга със зареждането на батерията и направо незнам... :S
записах едно 720р видео после реших да го гледам, беше малко кофти след рестарт въобще не иска да го пусне. А сега се оказва че не иска да тръгне и приложението за камерата и видео!!!
пак ще трябва да правя заводски настройки / за кой ли път :D /
остава да не са оправили и бъга със зареждането на батерията и направо незнам... :S
Много му се радвате и споделяте мнения, сякаш за първи път излиза този ъпдейт, но на мен ми изглежда 1:1 с Фройо-то, което ползвам на моя телефон. Странно, а?
ами при мен за пръв път "каца" на моя телефон, що да не му се "порадвам" ???
Радвай му се, аз също се радвам на всички вас, просто се чудя от къде успяха да изкопаят тази версия и да я портнат за HD2 още преди да е излязъл ъпдейта за вас.
Я направи един бърз бенчмарк и сподели резултатиет, моля те.
Я направи един бърз бенчмарк и сподели резултатиет, моля те.
graphic
28.029623 - 28.562162
CPU
640.7102 - 2324.1472
memory
334.49847 - 341.0288
FileSystem
96.14515 - 76.07271
програмата е bencmark
как е при HD2???
28.029623 - 28.562162
CPU
640.7102 - 2324.1472
memory
334.49847 - 341.0288
FileSystem
96.14515 - 76.07271
програмата е bencmark
как е при HD2???
[Quote]като свържа телефона с компа и дам disk drive времето от уиджета с часовника изчезва[/Quote]
При мен няма проблем.
При мен няма проблем.
Graphics: 28,430124
CPU: 2017.6525
Memory: 187.1917
Filesystem: 71.74999
CPU: 2017.6525
Memory: 187.1917
Filesystem: 71.74999
[Quote]А сега се оказва че не иска да тръгне и приложението за камерата и видео!!![/Quote]
Същото се получи, но аз веднага затворих всички приложения и рестартирах... никакъв проблем вече :)
До сега всичко е точно, видеото е с приличен fps на HD - очаквах по-лошо но се изненадах (yes)
Трябва да се преработят много приложения за да се местят в СД-то... особено се изненадах че Google Earth не е направена да се инсталира на картата, което е задължително при инсталация заемаща 23 МБ (angry)
Въпреки всичко не бях виждал подобен голям ъпдейт, това се равнява на 20-ина ъпдейта при "любимата" ми бивша марка Нокия :D
Същото се получи, но аз веднага затворих всички приложения и рестартирах... никакъв проблем вече :)
До сега всичко е точно, видеото е с приличен fps на HD - очаквах по-лошо но се изненадах (yes)
Трябва да се преработят много приложения за да се местят в СД-то... особено се изненадах че Google Earth не е направена да се инсталира на картата, което е задължително при инсталация заемаща 23 МБ (angry)
Въпреки всичко не бях виждал подобен голям ъпдейт, това се равнява на 20-ина ъпдейта при "любимата" ми бивша марка Нокия :D
да, всичко е бързо и батерията май държи повече обаче камерата все още неще да тръгне :X обаче не ме интересува... утре :D
@keyone обаче да знаеш че на HDто андроида му е като "истински" ако се съди по бенчмарка (yes)
@keyone обаче да знаеш че на HDто андроида му е като "истински" ако се съди по бенчмарка (yes)