Desire
Re: HTC Desire
Ако все още не си си инсталирал навигационна програма, пробвай с тази - Sygic Mobile Maps. Аз съм с нея, доста е подробна, на български с voice. На скоро ми потрябва да я ползвам и останах доста доволен от нея.
При мен камерата не бачка. Като пусна да снима видео и ме изхвърля. Това е след ъпдейт на андроида до 2.2 Някой има ли идея дали може да се оправи?
аз имах... махнах една програма която правеше диода на камерата на фенерче не помня точно как се казваше и всичко се оправи
та просто махни някоя програма която ползва камерата и виж дали ще има резултат
та просто махни някоя програма която ползва камерата и виж дали ще има резултат
еми тази програма която прави диода на камерата на фенерче си идва по дефоулт сновия ъпдейт. верочтно няма да стане, но все пак ще пробвам.
edit: както и чаквах не ми дава да зитрия приложението за което казваш.
edit: както и чаквах не ми дава да зитрия приложението за което казваш.
преди я нямаше нея а имаше друга подобна НЕ направена от НТС. Мислех че имаш някаква такава ОСВЕН новата която дойде с 2.2. Моята се казваше Flash Light.
Огледай за друга програма която си имал от преди и която по някакъв начин може да ползва камерата махни я и виж резултата ;)
Огледай за друга програма която си имал от преди и която по някакъв начин може да ползва камерата махни я и виж резултата ;)
-
- Регистриран: 17 авг 2010, 21:04
Здравеите момчета и момичета имам един проблем. Днес си купих телефона и истрих драивъра за cd-картата моля Ви ако е възможно някои да пусне линк или да си даде skype .... Благодаря предварително
пак не става. Изтрих почти всички програми, които въобще съм инсталирал. Пак не бачка. Мисля да ходя до глобул да видим дали могат да направят те нещо по камерата.
абе какъв глобул, те са индианци там, избират ги по външен вид... инсталираш един килър, затваряш всички приложения и веднага рестартираш, после си готов, това и на мен се случи... ако пак не стане, тогава ресет, но си отваряш работа после... това с продавачите наистина е смешно, те горките са като паднали от небето ако ги питаш нещо подобно, аз досега не съм срещал компетентен продавач :D
Абе пак не става. Ще трябва ресет и това е :(
-
- Регистриран: 05 май 2010, 10:29
Имам пак няколко въпроса (blush) Може ли да се тегли музика директно от телефона от сайтове като [B]data.bg[/B], може ли да се слуша онлайн радио, как управлявате музиката, смисъл музикалния плеър го знам, но от къде може да преименувате или да изтривате дадена песен ... Сега ъпдейтвам ОС-а и нямам търпение да видя как изглежда Йогурта