Desire
Re: HTC Desire
Мерси:) и аз така си мислех ама все пак да питам:)
http://www.youtube.com/watch?v=3Buh_dkzpYc (woo)
-
- Регистриран: 25 сеп 2007, 15:49
Днес си го взех от Германос, имаха само 1 бройка, а в няколко магазина на Глобул не бяха и чували за него. Много са зле българските търговци, направо трагедия, ей!
Както и да е, телефонето е супер, почти никакви забележки към него засега:D
Както и да е, телефонето е супер, почти никакви забележки към него засега:D
Аз пък ходих неска до два магазина на Германос и един на Глобул и никаде го нямат...
...Някой знае ли в Пловдив къде точно го има, че вече за четвърти път ходя и го няма???
...Някой знае ли в Пловдив къде точно го има, че вече за четвърти път ходя и го няма???
@rheinlander Кажи си мнението за батерията :)
Колега, аз днес си го взех от магазин на Германос :) Не ходи, а по-добре влез в сайта на Германос и намери телефоните на всички магазини в Пловдив и ги попитай имат ли го, ако някой го има, кажи им да ти го запазят и отиди да си го вземеш... аз така направих :) Иначе телефонът е най-добрият за всички времена (beer)
-
- Регистриран: 25 сеп 2007, 15:49
Ами за батерията нека да се разработи малко и ще кажа, но засега не я виждам да издържи повече от 1 ден солидно ползване. Може би 2 с по умерена употреба :)
Толкова и зареждайте през адаптера, че през USB на компютър отнема горе-долу 2х вереме (повечето USB портове не пускат повече от 500 ma по спецификация, зарядното е 1000 ma).
Нормално е да пада толкова бързо всичко лапа здраво от батерията но след ъпдейт и 2,3 месечна употреба ще се пооправят нещата поне с 20,30% (yes)Май наистина това е най добрия телефон на пазара:D