Desire
Re: HTC Desire
мен sygic 10 ме откара до морето и обратно :) даже в пакета има и камерите за скорост. И аз се колебаех дали да ъпдейтна до 2.2 но не се сдържах и програмата продължи да работи.
А от тук http://is.gd/eV63D си взех стойка и дойде за седмица / от др китайски сайтове идва за поне 2 - 3 седмици/ единствения недостатък е че ми направи леек отпечатък на задния капак на телефона.
А от тук http://is.gd/eV63D си взех стойка и дойде за седмица / от др китайски сайтове идва за поне 2 - 3 седмици/ единствения недостатък е че ми направи леек отпечатък на задния капак на телефона.
-
- Регистриран: 06 сеп 2010, 19:21
zdraveite v4era si kupih proslovutia telefon pribrah se v nas slojih mo karta i go ostavih da se zarejda sled okolo dva 4asa otidoh da pozvani na edin priatel i taia ma6inka pone taka obesniavat ot vivakom se e abdeitnala sama v neta i mi e natrupala 150 lv internet tova vazmojno lie
Няма как за два часа и то само ъпдейт, може да стигне до 20 лв примерно при мб на 2.40 ама 150 лв са си 60 мб :D
ако нямаш пакет данни с тези нови телефони направо загиваш :( . Хубавото на НТСто е че има "копче" за спиране на мобилния интернет.
А иначе, нали операторите налагат паричен лимит на картите, ЗАЩО тогава може да се стигне до такива суми (angry) ?!?!?!?!? Питай за това!
А иначе, нали операторите налагат паричен лимит на картите, ЗАЩО тогава може да се стигне до такива суми (angry) ?!?!?!?!? Питай за това!
Ъпдейта май е около 90 МБ. При цена от 1.80 се получава около 150 лв. Без планове с неограничен като обем нет, използването на такъв телефон е малко досадно. Постоянно трябва да следиш докъде си стигнал с потреблението.
ot kade svali sygic 10, imam v predvid bezplatno... ne mi se davat pari za gps, kojto izpolzvam mnogo riadko
90 мб за ъпдейт на календар, времето.... това е само за 2 часа... ще взема да го пробвам, но ми се струва че е невъзможно при заводските му настройки, а те са през поне 30 мин :)
Да не би да визираш Фройото, тогава наистина е 90 мб (yes) Аз изключих софтуерен ъпдейт и затова е невъзможно, но с 2,2 си е точно 150 лв (yes)
Да не би да визираш Фройото, тогава наистина е 90 мб (yes) Аз изключих софтуерен ъпдейт и затова е невъзможно, но с 2,2 си е точно 150 лв (yes)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Ебати скъпите телефони си имате Вие... без нищо да правите,той си прави сметки по 150лв.:D
[Quote]Да не би да визираш Фройото[/Quote]
Да, доколкото разбрах потърпевшия е направил ъпдейт на софтуера през мрежата на оператора. За календара и времето трафика е малък, не би трябвало да трупа такива суми.
Boixos Nois, всеки телефон с достъп до интернет може да се окаже много скъп, ако не внимаваш.
Да, доколкото разбрах потърпевшия е направил ъпдейт на софтуера през мрежата на оператора. За календара и времето трафика е малък, не би трябвало да трупа такива суми.
Boixos Nois, всеки телефон с достъп до интернет може да се окаже много скъп, ако не внимаваш.
Трябва ми решение за стъкълцето на камерата - издраскано е и тела ми прави мътни снимки, като сваля задния капак всичко е ОК :) елементарна грешка на htc при използване на пластмаса за обектив, при това винаги ми е в калъфка