Desire
Re: HTC Desire
Не се мести, 10 мб е инсталацията, като початиш става около 15 мб... иначе разговора с него е идеален, свалете си го от Ipmart bg - apk-то е 8,5 мб (yes)
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 10:29
http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-android/?cm_mmc=m104
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Има бъгчета още дано го пооправят
Не става от официалния сайт, в ipmart
[Quote]Не се мести, 10 мб е инсталацията, като початиш става около 15 мб... иначе разговора с него е идеален, свалете си го от Ipmart bg - apk-то е 8,5 мб[/Quote]
Пък то само се намести на SD :D ама кат лалугер си напрай data-3.44, application-2.12, TOTAL-5,56 По време на изтеглянето ми се появиха някакви мегабайти(над12), но сега в menage applications виждам тези 5,56мб. а и толкова ми е дръпнало от свободното място.То и motonav се инсталва на SDто ама като тръгнеш да го пуснеш за пръв път си хооди в тела(angry) Така,че си го теглете от маркета,че да можете да го ъпдейтнете(yes)
Пък то само се намести на SD :D ама кат лалугер си напрай data-3.44, application-2.12, TOTAL-5,56 По време на изтеглянето ми се появиха някакви мегабайти(над12), но сега в menage applications виждам тези 5,56мб. а и толкова ми е дръпнало от свободното място.То и motonav се инсталва на SDто ама като тръгнеш да го пуснеш за пръв път си хооди в тела(angry) Така,че си го теглете от маркета,че да можете да го ъпдейтнете(yes)
Как успя да подкараш скайпа от маркета, изобщо не ти дава да се логнеш, коментарите същите, връщам си този от ipmart
МММ даа сега пробвах да се логна,но не ми приема паролата.Може би защото бях току що излязал от скайпа на компа. :| имаче когато го изтеглих са логнах веднага и работеше прекрасно даже и през високо-говорящата връзка
Вече не работи никой, споко :D
при мен още бачка ;). От тука някой пробва ли skype.com/m отворено през телефона (whistle)
[Quote]при мен още бачка[/Quote]
вероятно не си излизал от приложението от като си го инсталирал
вероятно не си излизал от приложението от като си го инсталирал