Desire V
-
- Регистриран: 13 дек 2007, 14:14
Re: HTC Desire V
Има ли меню на български или само до руския стига?
More Locate2 решава проблема ти с българското меню. Телефона го взех преди седмица, трудно свикнах с него след Samsung , менюто е по-скоро като на Айфон, далеч е от интуитивната подредба на Самсунга, но е приятен в ръката и мъж може да борави с него с една ръка, въпреки 4" дисплей.
В чуждите форуми се коментира периодично пропадане на първата карта. Предполага се, че може да е от мрежите на операторите им, но не изключват и хардуерен проблем.
Имате ли подобен проблем с нашите оператори?
Имате ли подобен проблем с нашите оператори?
-
- Регистриран: 20 сеп 2012, 17:41
Някой може ли да кеже дали батерията е капсолована като на One серията или си е нормална ?
Говоря само от мое име - не ми е чезнел обхват, не съм имал проблем с телефона, относно батерията - обикновенна батерия, 10$ е в ибей
Посъветвайте кое да избера - Desire V или SGS Duos? Струва ми се, че двете са едно и също с различна марка отгоре, затова ме интересуват след хардуера какво повече ми дава единият и какво другият.
-
- Регистриран: 15 окт 2012, 18:02
До удар с чук издържа, след него край :D:D:D
И аз мисля върху тези 2 телефона. Със сигурност не е \'\'едно и също\'\'. Дори на пръв поглед HTC-то предлага повече, затова е и малко по-скъп.
Въпроса е как е работата с 2-те СИМ карти, дали работи безпроблемно.
Сега съм с Нокиа X3-03 и работи брилянтно, но тя няма нищо общо с Android телефон. А все пак това е първият телефон на HTC с 2 сим карти и малко ме притеснява това че не знам как са се справили.
Дано още някой собственик се включи в темата.
Въпроса е как е работата с 2-те СИМ карти, дали работи безпроблемно.
Сега съм с Нокиа X3-03 и работи брилянтно, но тя няма нищо общо с Android телефон. А все пак това е първият телефон на HTC с 2 сим карти и малко ме притеснява това че не знам как са се справили.
Дано още някой собственик се включи в темата.
Имам телефона откакто излезе на пазара. Смело мога да заявя че е един прекрасен телефон. Не отстъпва по нищо на другите - по скъпи апарати, а това че е с две сим карти е определено голям плюс. Никакви проблеми не съм имал досега.
Здравейте,
Може ли да кажете какво става, когато се говори по едната сим карта, а ви търсят по другата? Благодаря предварително!
Може ли да кажете какво става, когато се говори по едната сим карта, а ви търсят по другата? Благодаря предварително!