Desire Z
Re: HTC Desire Z
Тъкмо почнах да гледам клипове и взе да ми харесва какъв е солиден и добре работещ и сега това:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vd6DKd_gMO8&feature=player_embedded[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vd6DKd_gMO8&feature=player_embedded[/Youtube]
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Новини кога ще идва в БГ?
Някой спомена за Германос-имам приятел там-каза,че нищо не се е чуло още.
Мерси
Някой спомена за Германос-имам приятел там-каза,че нищо не се е чуло още.
Мерси
Аз споменах, но казах, че е слух, само.
-
Някой нещо ново да е чул-кога ще се появи най-после? HD-то ясно , но май за Z-та ще се почака повече :(
П.П.
В някакво ревю в чужд сай бях чел,че А3.0 ще изисква 1mgz процесор-значи ли със сигурност това,че тези 800 mgz няма да са ...достатъчни?
Мерси
П.П.
В някакво ревю в чужд сай бях чел,че А3.0 ще изисква 1mgz процесор-значи ли със сигурност това,че тези 800 mgz няма да са ...достатъчни?
Мерси
Това клипчето много неприятно :X
-
На няколко места в нета се появи с цена 1100 лева без договор разбира се.Множко ми се вижда :(
И в М-тел и в Глобъл ми казаха,че нямат информация дали въобще ще се предлага при тях ...
Някой ако има инфо да сподели - искам смарфоун - андроид + хардуерна клавиатура :|
И в М-тел и в Глобъл ми казаха,че нямат информация дали въобще ще се предлага при тях ...
Някой ако има инфо да сподели - искам смарфоун - андроид + хардуерна клавиатура :|
Да - това е най-добрият qwerty Android телефон. Много як! (yes)
[Quote]Да - това е най-добрият qwerty Android телефон. Много як! (yes)[/Quote]
Хмм, не е ли Milestone 2 най-добирят?
Хмм, не е ли Milestone 2 най-добирят?
HTCSense ми се струва много по-добра алтернатива от Moto blur. А и лично на мен дизайнът много повече ми харесва на HTC 8)
Шелът далеч не е причина да се купува или не даден смартфон. А дизайнът е субективно понятие, на мен Milestone 2 ми харесва повече.