Desire Z
Re: HTC Desire Z
Напротив, тук говорим за every day use, а интерфейсът е изключително важен за това.
има значение. виж възможностите на HTCsense.com. Пък и разгледай копчетата на 2та телефона - кои ти се струват по-удобни?
Хайде излезе! 1000 лв. първоначална цена. Който си го вземе, да каже как е!
Не знам кой ще си го вземе. Меко казано са се издънили в старанието си да направят по-различен слайдера - изглежда страшно паянтов, има ужасни луфтове и сякаш всеки момент ще се откърши. Не искам да звуча в духа на "гроздето е кисело", просто има по-солидни слайдери на пазара (майлстоун). Клавиатурата наистина е удобна, може би една от най-удобните изобщо и самият телефон изглежда добре, но тези пантички ...
Някой от родните оператори няма ли да го предложи? За мен това е ТЕЛЕФОНЪТ!!!
На мен лично слайдерът изглежда по-добре от този на майлстоун. Desire Z Е ТЕЛЕФОНЪТ 8) просто ми е много скъп в момента.
Ужасен механизъм, а така ми хареваше телефона.
Кое му е ужасното? Скоро го разцъквах в Мултирама - невероятен е, ама са обявили една цена, не ти е работа :(
И аз там го видях. Отварям, все едно е направен от две части, които нямат нищо общо помежду си. Слаб е, слаб е.
механизма е различен, но изобщо не пречи за ползването на телефона. освен ако потребителя не се пише легнал с вдигнати нагоре ръце, но и тогава може да се задържи с показалци