do koga 6te tarpim??

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: do koga 6te tarpim??

Мнение от vladovn » 20 авг 2006, 00:46

Знаеш ли извинението - не ми се сменя номера е изтъркано. Можеше да си вземеш глобулска карта и да си оставиш мтелската да почива на някакъв възможно най - евтин план. Аз така направих, е в последствие хвърлих глобулската, и се радвам че си запазих номера в Мтел.

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 20 авг 2006, 07:52

Прави ми впечатление че най-често думи от рода "Излъгаха ме в сметката" ги казват хора които не са разбрали точно тарифния си план,били са с едни очаквания а накрая се оказва друго. Не смятай че имаш 100 минути към М-тел-те ако бяха 100 така щеше да е казано а не 70 в група и 30 извън група.Ако от тези 58 минути 50 са ти извън групата ще си платиш 20 минути защото отстъпката ти е 30. А другите 8 минути ще се приспаднат от седемдесетте. Това че не си си изговорил 70 а много по-малко е твой проблем.
А ти да не си и ти на лукойлска тарифа???

lightsaber
Регистриран: 31 май 2004, 01:19

Мнение от lightsaber » 20 авг 2006, 09:36

Това за конструктивния диалог ми хареса!
И аз гледам в тая посока.

lightsaber
Регистриран: 31 май 2004, 01:19

Мнение от lightsaber » 20 авг 2006, 09:46

Изтъркано, дотегнало, дребнаво - съгласен съм, но... защо да си оставям активна картата с икономичния план на МТЕЛ, като няма да я ползвам на практика, а само ще плащам месечната такса? Когато ме потърсят на нея, и аз да казвам винаги - звънни ми на другя, глобулския номер, тоя не го ползвам вече, така ли? И колко дълго така? Какво се променя така? Нищо, само че си е чиста загуба на време и пари, нали? В същото време да ходя с 2 телефона, да плащам и МТЕЛ (от които не съм доволен) и на Глобул (от които едва ли ще съм по-доволен) едновременно. Това не е решение - да ходя с 2 телефона. А и е неудобно чисто технически. Превръщаш се в роб на машинките и им слугуваш, вместо те на теб. Да не говорим че мойта злобна душичка не може да търпи МТЕЛ (пък и изобщо който и каквото и да е) да ме набутва и да ме ядосва и притеснява, пък да продължавам да им плащам.
Ти ме разбра, уверен съм, да не изпадаме в подробности.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 20 авг 2006, 10:04

Не, неудопството ще продължи най - много 3 месеца докато всички ти научят новия номер, после може да се отварвеш от старата карта, дори не е необходимо да ходиш навсякъде с двата телефона, само гледай пропуснатите разговорри.

Alias
Регистриран: 20 апр 2006, 20:08

Мнение от Alias » 20 авг 2006, 21:56

Не ги търпи! Някой да те принуждава с дуло в слепоочието? Нали искахме конкуренция и три оператора? Марш при Тор Бьорголфсон! Той ги разбира по-добре тия номера с дулата в слепоочията;)

musketar
Регистриран: 16 мар 2005, 15:24

Мнение от musketar » 21 авг 2006, 00:01

prispadat ty ne minuti ot minuti a pari ot pary. na men 12 min mi struvat 2.62 a na tiah 70 min sa 1.26. smiaty ot tuk natatak

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от Спомениии » 21 авг 2006, 00:16

Виж си фактурата...пише си много ясно...колко минути са изговорени...и колко струват...
Никъде не видях да си написал от фактурата колко минути от двете отстъпки са изговорени...т.е. дали 1,26 са отсъпки за 70 мин. в групата...за доста по-малко са! Виж колко са точно...
70 минути в групата са около 7лв!
30 минути към М-Тел са около 6лв!
Надявам се схвана къде бъркаш...
Давам ти пример от фактура на един от договорите ми:
М-Тел - М-Тел (*) натоварена часова зона 103:46 20.74
Корпоративна група натоварена часова зона 32:22 3.24
ОТСТЪПКИ
70 мин.отстъпка МТел група - -3.29
Отстъпка 30 мин. от разговори М-Тел - М-Тел - -6.05
ОТСТЪПКИ (ОБЩО) - -9.34
Да виждаш разминавания...нещо неточно?

apolon26
Регистриран: 09 авг 2006, 04:25

Мнение от apolon26 » 21 авг 2006, 01:38

Поздрави спомени
абе брато какво им се вързваш
аз какви ли не неща съм чувал че ако един месец даваш 80 лева и лсед това пак 80 лв.плащаш даже и да не говориш
но ИСТИНАТА е че си ги изговорил и вторият месец.
Не защитавам Мтел напротив аз съм за Вивател защото дават повече и благодарение на тях паднаха цените.

Пиша съвсем ОТГОВОРНО
МТЕЛ НЕ ЛЪЖАТ с фактурите и разговорите
имам 3 годишен опит с Мтел
и никога до сега за нищо не са ме лъгали.
Най качествените услуги и най добър обхват в момента имат МТЕЛ.
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума." 
Антон Палвович Чехов

ivo_bo
Регистриран: 10 юли 2006, 21:21

И така

Мнение от ivo_bo » 21 авг 2006, 10:00

Извинявам се, че се меся, но и аз бях абонат 2 години-толкова ми беше договора.
Последния месец си направих експеримент- само на SMS-и, вечер изключвах телефона, а ПИН кода само аз си го зная.
И какво мислите, че стана?
В последната фактура 18 лв. разговори-с М-тел, с Мобиком, с БТК.
Докато се разправях и слушах обяснения от рода "Ами говорил сте господине" едно едро момче се разправяше как при 200 лв. кредитен лимит има 500 лв. сметка(а тогава не можеше да се плаща предварително, а и сега не знам дали може)?!?
Мой колега през 2003 прати SMS- имаше 1 лев в примата, а веднага след това 0,04лв.
Отговориха му от *88, че е звънял на някакъв номер, а той беше с мен тогава и въобще не е звънял. И всичко това за по-малко от 10 минути.
Не можем да докажем нищо , но познавам човек, чийто приятел си оставил картата на отговорно пазене при нотариус и имащ доста солена сметка след това. Е той ги е осъдил.
Красноречиво е всичко това.

Отговори