Принципна грешка в разсъжденията...НЕ защиавам М-Тел))
Наясно съм и с принципни положения...не ме подценявай)) въпреки, че обичам да ме подценяват)))))))
Напълно съм ЗА да говорим за нещата като факти и истини - т.е. за мен е удачно да ме запознаеш с твоите премеждия!
Другото, което не съм изяснил...ненавиждам овчедушието, примиренчеството...и стадното...т.е. аз имам навика да защитавам правата си...и искрено ме учудва, когато някой не го прави...визирам евентуалните хиляди, които ти спомена.
Накратко казано - ЗА диалога съм...ПРОТИВ празните приказки!
Как да стане? Варианти има - винаги можем да се разберем с бележки ( на първо време )...след това да намерим време, да седнем на по предпочитана напитка и да си говорим))))
do koga 6te tarpim??
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Re: do koga 6te tarpim??
Добре, Спомении
ICQ 337 009 744
lightsaber
пиши ми там
а тук ми пиши твоя номер на ICQ и юзърнейма ти
ICQ 337 009 744
lightsaber
пиши ми там
а тук ми пиши твоя номер на ICQ и юзърнейма ти
Choveche, problema ti e che ne si razbral razlikata mejdu tova da imash 100 bezplatni minuti kam mtel i kakto e v tvoja sluchai 30 bezplatni minuti kam mtel i oshte 70 v grupata. Iskam da kaja, che kogato izgovorish edinia paket minuti bivash taksuvan za vseki razgovor sled izrashodvaneto na minutite. Primer: izgovarjash 70-te minuti v grupata i sledvashtia ti razgovor v grupata se taksuva sashtoto vaji i za 30-te ti bezplatni minuti v mrejata na mtel a razlikata v sumite se objasnjava s tova che ima dva nachina na taksuvane natovarena chasova zona i nenatovarena chasova zona edinia mesec govorish poveche sled 21:00h /nenatovarena chasova zona/ sumata e po-malka. Nadjavam se che sam ti pomognal
До сега , макар и от няколко месеца всички фактури са ми точни до стотинка .
От това което си писал , излиза че не си на ясно с принципа на таксуване към ВСИЧКИ номера на Мтел и към ВСИЧКИ ОТ ГРУПАТА ТИ .
Не правиш ли разлика между ГРУПА и ОСТАНАЛИТЕ ????????
Един пример ( ако го схванеш ) :
Имаш 30 минути към всички Мтелски номера , обаче си говорил 45 минути .
Таксуват ти ги като 5 лв. разговори , обаче те ти правят отстъпка 4,2 ( за 30 безплатни минути ) и 15 минути които си "превишил" ги плащаш = 0.80 лв.
Към групата имаш 70 минути и с тях говориш 90 минути , това общо ти струва да речем 10 лв. В фактурата имаш остъпка 8,50 лв. ( за 70 безплатни минути КЪМ ГРУПАТА , а не към останалите Мтелски номера ) + 20 минути които си "превишил" = 1,50 лв.
Надявам се да разбереш какво исках да ти стане ясно , ако не разбираш по-добре недей да отговаряш изобщо .
И Спомени и др. се опитват да ти "обяснят" по подобен начин "случилото се с теб" , обаче НЕ ОСМИСЛЯШ НИЩО .
От това което си писал , излиза че не си на ясно с принципа на таксуване към ВСИЧКИ номера на Мтел и към ВСИЧКИ ОТ ГРУПАТА ТИ .
Не правиш ли разлика между ГРУПА и ОСТАНАЛИТЕ ????????
Един пример ( ако го схванеш ) :
Имаш 30 минути към всички Мтелски номера , обаче си говорил 45 минути .
Таксуват ти ги като 5 лв. разговори , обаче те ти правят отстъпка 4,2 ( за 30 безплатни минути ) и 15 минути които си "превишил" ги плащаш = 0.80 лв.
Към групата имаш 70 минути и с тях говориш 90 минути , това общо ти струва да речем 10 лв. В фактурата имаш остъпка 8,50 лв. ( за 70 безплатни минути КЪМ ГРУПАТА , а не към останалите Мтелски номера ) + 20 минути които си "превишил" = 1,50 лв.
Надявам се да разбереш какво исках да ти стане ясно , ако не разбираш по-добре недей да отговаряш изобщо .
И Спомени и др. се опитват да ти "обяснят" по подобен начин "случилото се с теб" , обаче НЕ ОСМИСЛЯШ НИЩО .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Problemut e che MTel kalkulirat vinagi purvite n bezplatni minuti - t.e ako se obajdate v grupa ili v Semeistvo i priyateli izrazhodvate poveche minuti s po-malka stoinost - BTW ako imate sumneniya vinagi moje da si poruchate detailna razpechatka za da zasechete razgovorite. Ne smyatam che lujat, no moje i da ima poniakoga greshki - vse pak vsichko e vuzmojno. Pusnete si razpechatka - tova e nai-sigurnoto - edin moi friend se beshe yadosal i beshe vdigal skandali v edin ot nagazinite v Sofia - okaza se che ot telefona mu sa zvuniali i jena mu, i sina mu i shterkata...
Razpechatkata mu e maikata...
Leka!!!
Razpechatkata mu e maikata...
Leka!!!
В неговия случай всичко е точно и ясно - има 30 мин. М-Тел и 70 мин. група...Това, което описваш беше ситуация преди...вече не е по този начин приспадането на безплатните минути.
А и за какво да плаща за детайлна разпечатка, като има Е-Фактура...а в нея си има всичко нужно))
А и за какво да плаща за детайлна разпечатка, като има Е-Фактура...а в нея си има всичко нужно))
Безплатенити минути към мтел не намаляват когато звъниш към семейство и приятели.