Доставки, Куриери: ЕКОНТ - Измамници!!
Re: Доставки, Куриери: ЕКОНТ - Измамници!!
нека уточним нещата ..(за тези които не са регистрирани и не виждат линка към econt.free.bg "ИЗПРАЩАШ ПРАТКА ПОЛУЧАВАШ ПАТКА") Та този тип обяснява, че вчера е изпратил накаква пратка, за която другият човек е направил цял стайт вече - econt.free.bg т.е много отдавна е трябвало да си я получи !!??? :)
Сайта econt.free.bg аз съм го правил с благородното намерение възможно по-голям брой хора да го видят и да станат клиенти на пишман фирмата от Русе !!!
Такива измамници са само те и още една фирма ама за нея тук никой не пише и няма да я цитирам.....
Такива измамници са само те и още една фирма ама за нея тук никой не пише и няма да я цитирам.....
Абе Вие май си нямате друга работа, хората си вършат работата, а това че има идоти като Вас, дет се чудят кога да метнат за 2 лева е друг въпрос, ако си мислите че правите черно на някой грешите. Приятна вечер, и скорошно спиране на сайта.
Темата на този форум е конкретният случай описан от мен в началото! Може да има и точни куриери в Еконт , НО има и измамници!
Ако и ти така си вършиш работата като тях- по-добре недей работи! ....но недей и да пишеш тука ! (не знам какво може въобще да правиш ...глупостта не прощава :( )
Ако и ти така си вършиш работата като тях- по-добре недей работи! ....но недей и да пишеш тука ! (не знам какво може въобще да правиш ...глупостта не прощава :( )
дразнител - този проблем се решава с отметката - Отвори преди да платиш. После да няма обяснения че не е това дето е искал да бъде - видял го е, проверил го е, платил го е. Точка!
Съгласен съм с теб но бих искал да добавя че има неща дето ако ги пратиш така просто няма смисъл да се надяваш на пари .....
Не работя често с куриери/работат ми не го изисква/, но този месец ми се наложи да получа три пратки от различни краища на България в Стара Загора и същите ми бяха изпратени по Еконт. Нямам никакви забележки, пратките пристигнаха в указаното време и във вида в който ми бяха казали изпращачите. Предния месец продадох стария си телефон чрез този сайт и също го изпратих по Еконт с наложен платеж и опция отвори преди да платиш, и тогава пак нямах проблеми!
izbihte se da si pravite reklama i naiveche na opciata otvori i proveri dai nomerata na tovaritelnicite ako ne si slujitel ii shte ti kaja dali e taka kakto si napisal.
Dnes i az pratih pratka i utre shte ti dam rezultat.
Dnes i az pratih pratka i utre shte ti dam rezultat.