Доверявате ли се на консултантите в магазините?
Доверявате ли се на консултантите в магазините?
има такива идиоти аз знам много повече от тях , а има и такива тарикати.Един даже веднъж ме лъже че мототола Л7 само имала 1 мегапиксел камера аз му се изсмях и оня ми вика:Май не съм намерил кой да лъжа а ?
Re: Доверявате ли се на консултантите в магазините?
Има и знаещи , ама повечето нищо не разбират или се опитват да те излъжат , че е така както те говорят .
Ще ти дам пример : преди време бях питал дали К750 може да zoom-ва снимката след като е снимана и ми казаха че това го можели само нокиите - после като имах работа с такъв ( на един приятел ) ми стана смешно колко са компетентни .
Ще ти дам пример : преди време бях питал дали К750 може да zoom-ва снимката след като е снимана и ми казаха че това го можели само нокиите - после като имах работа с такъв ( на един приятел ) ми стана смешно колко са компетентни .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Малко са тези които наистина разбират нещо!!!
Другите само дрънките глупости!
Другите само дрънките глупости!
Ами за парите които им дават трябва само да познават моделите .. а и във 90% от магазините работят сексапилни какички без идея за какво са там.Доказано е,че ефекта е по-голям така отколкото от някой много запознат с мобилните технологии специалист .. а и какичките са по-евтини :))
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Ако е имал в предвид Моторла Л7е не те е излгал. Тя е с 1,3 МрХ
Аз специално не понеже си имам някаква представа от телефони,и не веднъж съм ги затапвал.От лично наблюдение мога да кажа че повечето гледат да те набутат с нещо,а не да ти помогнат.
Пример мога да дам с един приятел,отидохме в 2be да си вземе батерия за стария телефон а пича успя да му набута телефон на лизинг,после едвам го изплати...такива риби си търсят.
А за каките(консултанти) да не говорим, толкова са зле милите,че нямам думи:))
Пример мога да дам с един приятел,отидохме в 2be да си вземе батерия за стария телефон а пича успя да му набута телефон на лизинг,после едвам го изплати...такива риби си търсят.
А за каките(консултанти) да не говорим, толкова са зле милите,че нямам думи:))
Абе то нее ли да ти предлагат стерео хендсфри с ЕДНА слушалка.
do Pezzi@
Da Brato prav si i az kato hodq v 2be,Germanos i t.n. da si tyrsq aksesoar ili vau4er vednaga mi se lepqt kato muhi na laina i mi predlagat ama nqkvi bezumno sme6ni modeli na lizing i mnoo se iznervqm zakleam se i im kazvam 4e sum do6al za panel i da ne me zanimavat s tiq tupi lizingi:
-
- Регистриран: 17 авг 2005, 18:38
nikoga ne sum popadal na 4ovek koito razbira,i ne samo za telefoni.
Това сигурно е някоя нова технология измислена от магазинера,може да е гений.