Доволен ли сте от телефона си?
Re: Доволен ли сте от телефона си?
От няма и месец ползвам LG KP500 Cookie и не съм много доволна заради проблемите с телефона .. иначе като екстри и цената си прекрасен .Но заради тези проблеми май скоро време ще си замине ;[ .
Ползвам htc touch от година и смятам, че трябва да го сменям вече. Няма и една драскотина и не е правил никакви проблеми. Чета си книги на него докато пътувам във влака, но си плача с тия книги за един hd.
Не не съм доволен. Фенерчето на Нокиата ми не е достатъчно силно (1100). Нямам други оплаквания
Явно си проспал доста време (Поне 3 месеца)
Мога да те уверя че iPhone прави толкова добро видео,колкото прехвалената ти Nokia?
За снимките,то май вече се уср....а?
За 2 мегапиксела се справя ,повече от отлично?
И точно този интерфейз наложи нещо ново и иновативно на пазара,което всички копират?И от което печелим ние потребителите?
И да те питам нещо,еи така?
Ти някога да си се докосвал до iPhone?
За да даваш оценка на нещо,то поне трябва да си се докосвал до него.
То фразите Unlock,Jailbreak,Cicorder и други да ти говорят нещо?
Бях Фен на Symbian OC,на Windows Mobile.Но откакто пипнах Ябълката и разбрах неограничените и възможности,не бих я заменил.Както са казали грамотните хора: Който не е пипнал Mac OC не знае какво е MAC OC?
Мога да те уверя че iPhone прави толкова добро видео,колкото прехвалената ти Nokia?
За снимките,то май вече се уср....а?
За 2 мегапиксела се справя ,повече от отлично?
И точно този интерфейз наложи нещо ново и иновативно на пазара,което всички копират?И от което печелим ние потребителите?
И да те питам нещо,еи така?
Ти някога да си се докосвал до iPhone?
За да даваш оценка на нещо,то поне трябва да си се докосвал до него.
То фразите Unlock,Jailbreak,Cicorder и други да ти говорят нещо?
Бях Фен на Symbian OC,на Windows Mobile.Но откакто пипнах Ябълката и разбрах неограничените и възможности,не бих я заменил.Както са казали грамотните хора: Който не е пипнал Mac OC не знае какво е MAC OC?
Имам Omnia - номер 1 е:)
Имам Sony Ericsson W950i. Толкова съм го моднал, че съм го направил "пушка" и не ми се разделя с него, но се замислям тази година да го заменя с нещо друго.
Omnia - cena/ka4estvo N1 :)
P.S. I moeto fener4e ne sveti :)
P.S. I moeto fener4e ne sveti :)