Доволни ли сте от батерията на телефона си?
Re: Доволни ли сте от батерията на телефона си?
Чисто нов к810 с добре зареждана батерия първите няколко пъти, издържа около ден ден, два не повече, но пък и аз го товаря яко: видео-разговори, много нормални разговори, музика, камера и игрички по време на път в маршрутката или в автобуса.
Тези възможности използваш ли - 3G, Screensaver, яркост над 50% и т.н. ? Също и
разговор?
К800 издържа 2-3, max 4 дни при малко разговори.
разговор?
К800 издържа 2-3, max 4 дни при малко разговори.
Само 3G-то съм го спрял ( защото няма още 3G - скоро щяло да има ) , иначе като е пуснато и без да правя нищо с телефона заминават по 35 - 40 % от енергията на батерията.
Скрийнсейвър - ДА ( *.gif )
Яркост - 100%
Стартов екран - ДА ( *.gif )
По 10 - 15 снимки на ден
30 - 40 минути слушане на музика/радио
10-тина минути разговори на ден.
Като пуснат 3G-то ще пробвам колко ще издържи - със сигурност няма да е 5 дни ...
Скрийнсейвър - ДА ( *.gif )
Яркост - 100%
Стартов екран - ДА ( *.gif )
По 10 - 15 снимки на ден
30 - 40 минути слушане на музика/радио
10-тина минути разговори на ден.
Като пуснат 3G-то ще пробвам колко ще издържи - със сигурност няма да е 5 дни ...
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
v momenta polzvam edna stara nokia 6170,koqto e na 4 godini,i e originalna bateriq,bateriqta se e izdula i precakala,oba4e dyrji 2 dena :):):):)
Искате "хем да е голям, хем да не ви боли гъза".
Купете си "смартове" с фенерчета. Там няма какво да се бъзика - чиста телефония. Тогава батериите ви ще държат повече.
Н95няма проблем с минимум 2 дни заряд. За нашето време и характеристиките на апарата е много! Свърши се с петредовите монохромни дисплеи, които държат по седмица. След време ще има подобрение, но ... довечера ще трябва да се заредим.
Купете си "смартове" с фенерчета. Там няма какво да се бъзика - чиста телефония. Тогава батериите ви ще държат повече.
Н95няма проблем с минимум 2 дни заряд. За нашето време и характеристиките на апарата е много! Свърши се с петредовите монохромни дисплеи, които държат по седмица. След време ще има подобрение, но ... довечера ще трябва да се заредим.
СЕ к810- 3 денонощия като минимум,с често ползване и на интернет
нокиа 5500 -2 денонощия максимум
и к750 -над 3 денонощия минимум
нокиа 5500 -2 денонощия максимум
и к750 -над 3 денонощия минимум
N73ME вече на една година издържа средно 3 дни при около 40 минути разговори на ден и по няколко снимки. Минимално 2 дни с по около час - час и нещо приказки по телефона в 3G режим ;)
3a 5500 съм много учуден на какво се дължи тва, толкова малко да и3държа?
Изключих си 3G-то, включвам го само когато реша да го ползвам и както и на предишния ми тел живота на батерията ми се увеличи с минимум ден и нещо.
Батерията е малка,има няма 780 ма