Доволни ли сте от call центъра на оператора ви?
Re: Доволни ли сте от call центъра на оператора ви?
Ne nesum dovolen ot operatorite na Globul,obadih se da pitam za edin bonus i onq me napravi na malymen da ne govorq, 4e 4akam sredno okolo 5 min da me svurjat,4e na vsi4koto ot gore i se zapla6ta razgovora s operator
-
- Регистриран: 27 авг 2006, 12:05
mi da mnogo daje.abe kajete struva li si nokia 6131 pi6ete mi na [email protected]
Ползвам call центровете на Мтел и Глобул и с ръка на сърцето мога да кажа,че съм доволен само от този на Мтел,защото:
1.Операторките са с много приятен глас и много мили/операторите също са любезни с клиентите.
2.Като цяло самото меню на call центъра е много добре направено и лесно за навигация.
3.Като цяло съпорта е по-адекватен от този на Глобул.
1.Операторките са с много приятен глас и много мили/операторите също са любезни с клиентите.
2.Като цяло самото меню на call центъра е много добре направено и лесно за навигация.
3.Като цяло съпорта е по-адекватен от този на Глобул.
аз от *88 определено не съм доволен. често въпросите които задавам отнемат на операторът над 20 минути, което ме изнервя!
Подкрепям те напълно. На звездичка 88 работят неграмотни и некомпетентни хора. Те може и да са компетентни, но изкарват че клиента е идиот... а и като не ти свършат работа или не могат да дадат информация за нещо, само дето накрая не ти гукат "няма маминото, няма". Обаче не пропускат да ме агитират да си пусна тази или онази услуга. :)
Подкрепям те напълно. На звездичка 88 работят неграмотни и некомпетентни хора. Те може и да са компетентни, но изкарват че клиента е идиот... а и като не ти свършат работа или не могат да дадат информация за нещо, само дето накрая не ти гукат "няма маминото, няма". Обаче не пропускат да ме агитират да си пусна тази или онази услуга. :)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:06
колко често зареждате GSM си?
Moq go zarezdam kogato padne bateriata na nula
Re: колко често зареждате GSM си?
Ами зависи един път го зареждам като спре ,друг път като е паднала почти до края....
ами аз само на Мтел званя отвреме на време и горе долу съм доволен...един път на секундата дигнат друг път чакам по 5 мин...а аз не званя всеки ден...званя 1 път на 2-3 месеца...