Драскотини дисплей ??
Re: Драскотини дисплей ??
vzemi si k750i i displeia nqma da ti se nadrasvka..ima predpazvane ot nadraskvane..pyrvo ne go vqrvah tva ne6to ama s vremeto 6e vidi6 4e verno ima ne6to takova :0
Наистина не се драскат дисплеите на К700 и на К750 , ако погледнеш стъклото ще видиш че седи цялото на милиони ситни точици ( като матово ) , обаче точно това ги предпазва от драскотини ( освен ако нещо много остро не го одраска , тогава никоя паста не може да ти помогне ! )
Обаче като си купих телефона ми подариха и калъфка и до сега си седи като нов :)))
Обаче като си купих телефона ми подариха и калъфка и до сега си седи като нов :)))
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Добре де то е неизбежно , примерно и аз си нося телефона в джоб ? имам драскотини ама какво толкова ... какъв ти е тела бтв ?
Милиони ситни точици?Дай му микроскоп да ги види.Пикселите са само 176x220=38720 и почти не се виждат.Как ги видя тия милиони?
Аз съм с 8800, а той се драска дори при допир с пръст! Помогнете ми!
Не гледай дисплея , а стъклото над него , под ъгъл се вижда че седи "матово" и има милиони ситни точици ( ако зрението е добро ще ги видиш , а ако си зле -> няма какво да гледаш )
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 23 сеп 2004, 20:18
az sum s w800 , bi trqqlo i moq display da e trudno draskaem.imam telefona ot 3 sedmici i o6te ne sum maxnala lepenkata.da q maxna li ?
ili ne ?
ili ne ?
Аз направо ти предлагам да вкараш малко изолирбан в употреба, щото тая лепенка не знам до колко е надеждна. Верно, че се наблюдава трайно затопляне, но не го разсъбличай чак толкова тоя телефон.