И къде е тази реклама 500мин за 20лв?Кой точно е този тарифен план?
Ако не се лъжа има за 15лв ;)
А ти какво искаш 500мин за 1лв ли???Или пък напълно безплатни???Ей така да ти ги дадът щотото си готин тип :)
Иначе мен и на мтел ми допадат като идея!
Глобул не ме радват много много!
Дразнят ли ви рекламите на Вивател?
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Re: Дразнят ли ви рекламите на Вивател?
Tvyrdo ne!
оценка-Много добър-5
Мисля че рекламите на Вивател са много добри, по десетобалната система им давам оценка 8! Още от първата им реклама - заеха супер агресивна стратегия спрямо останалите им 2 конкурентни оператора. Мисля че и няма как да е иначе. Ако искат да оцелеят в този пренаселен пазар и да заемат определена пазарна ниша, трябва да избират или да бъдат агресивни или да умрат! Единствения им избор е да "крадат" клиенти на другите два оператора, в противен случай трябва да следват стратегията на оцеляване, която рано или късно би ги довела до провал. Затова подкрепям Вивател. Трябва (и мисля че успяха) да разбият двуполюсния модел - модел на договорки между другите два, които си бяха изградили някаква фиктивна конкуренция.
Единствената реклама, която не ми е харесала на Вивател е тази с огледалата и разкривените образи. Последната им ТВ реклама мисля че копира филма "Смело сърце", а той е любим филм на много хора вкл. и на мен.
Единствената реклама, която не ми е харесала на Вивател е тази с огледалата и разкривените образи. Последната им ТВ реклама мисля че копира филма "Смело сърце", а той е любим филм на много хора вкл. и на мен.
Мисля че на Вивател са най интересните реклави който се предлагат на пазара
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ