Dual sim телефони
Re: Dual sim телефони
Извадихте късмет :))
Доста бързо стана въпросното ревю. Ето го и него www.2-sim.hit.bg
Доста бързо стана въпросното ревю. Ето го и него www.2-sim.hit.bg
Na men mi haresvat tezi telefoni az imam fr deto gi vnasq ot Kitai tam gi kupuva za 80 USD tuka gi prodava za po 500 leva i sa mislia da si smenq Nokiata za takuv telefon oshte nesum reshil obache na koi telefon iskam da prilicha :D
Абе и аз им писах, ама нали са от Варна. Не мога да си взема тел без да го видя. А като няма къде. Иначе съм си избрал няколко модела. Ще си взема непременно един от тях, ама първо трябва да ги пипна. Ако някой може да ми съдейства. МОЛЯ
Абе и аз се заинтригувах от тези телефони, ама ме притеснява това че ако се счупи не се знае колко сериозни са продавачите които дават гаранцията, имам едно приятелче което бачка в сервиз за Gsm-и та той ми каза, че няма части в България за dual-gsm-те. Иначе тези телефони изглеждат внушаващо и загатват за голяма функционалност. Ако искате да разгледате някои от тях вижте и този сайт: http://www.octek.hit.bg/fujitel.htm
P.s. Аз май ще заложа на сигурното ще дам някой лев повече ама ще имам телефон като хората. И все пак избора си остава напълно индивидуален за всеки.
P.s. Аз май ще заложа на сигурното ще дам някой лев повече ама ще имам телефон като хората. И все пак избора си остава напълно индивидуален за всеки.
Единствено бих инвестирал в модела който е с ТВ тунер... е струва си да даде 400лв човек за тфа телче... друг е въпроса че не се зане колко бързо ше се преебе и после няма оправия... но всеки си преценява риска
Pi4 Tova ne e Philips vij che go nqma nikude prosto tezi telefoni gi proizvejda edna kompaniq i kato kupish 1000 telefona vnos primerno da gi Prodavash v Bulgariq i ti davat Patent da gi krustish kakto si iskash moje i na tebe otnosno telefona s TV Tuner mn me kefi , no toi nemoje da raboti s dve sim karti ednovremenno trqbva da gi prevkliuchvash vijte v harakteristikite go pishe i da znaete display-te sa si s realni cvetove , no ako pishe che camerata e 1.3 Mpixela znachi e VGA lujat za harakteristikata na kamerata za tova koito si kupuva da gleda da pishe primerno che camerata e 3 mpixela , za da sinma kato narmalen telefon 1.3 m pixela awe koito ima nekvi vuprosi neka me pita imam Fr s takuv telefon i dosta znam za tqh i da znaete nai-dobroto v tezi telefoni e zvuka pri zvun nqma telefoni koito svirqt taka qko zashtoto tezi sa s po 2 kolonki a normalen telefon e s 1 pitaite me na lichna ako vi interesuva neshto pak kazvam!
Аз ползвам втора седмица един СЕСТ М8600. Двете карти работят без проблем, блутут-а също. Камерата е слаба, въпреки, че има доста опции. Батерията е 3000 mAh и държи по 4 дни - все пак дисплея е 3". В комплекта няма софтуер за връзване с РС, но има кабел и като го вържеш виждаш мемори картата все едно си вкарал флашка. Не можеш да рабогиш с адр. книга, SMS и т.н. Звукът е много силен и с добро качество. Радиото работи добре. Но за мен най-важното е, че е с две карти.
А с какъв браузър е и може ли да се качва някакъв софт на тези телефони?
Още не съм опитвал да инсталирам нещо. Ето къде ги има: www.enterbg.com
А някой играл ли си е с 2-та модела на PRIVILEG ,PRIVILEG ZT588 и PRIVILEG LT-X5.Като ги гледам на характеристики не са зле,ако някой има впечатления от тях да пише 2 реда.