Dual sim телефони
Dual sim телефони
Здравейте,
трябва ми мнение за китайските телефони с две сим карти, които работят едновременно.
Ползвал ли е някой такъв телефон, имат ли всичко, което е написано, че поддържа и т.н.
трябва ми мнение за китайските телефони с две сим карти, които работят едновременно.
Ползвал ли е някой такъв телефон, имат ли всичко, което е написано, че поддържа и т.н.
Re: Dual sim телефони
Пълни Боклуци!
1. Спецификациите им въобще не са верни.
- Камерата им е VGA, а не 2,0 и 1,3 MP
- Операционната им система не е Win Mobile или Symbian (както някои колеги пишат).
- Паметта на телефона не е 64 MB
2. Освен това сериозен проблем е и микрофона. Понякога като говориш - отсреща не те чуват...
3. На телефона не може да се качат никакви приложения (дори jar.)
Единственото хубаво нещо на тези телефони е че са с 2 сим карти и силния звук, който вадят колонките.
1. Спецификациите им въобще не са верни.
- Камерата им е VGA, а не 2,0 и 1,3 MP
- Операционната им система не е Win Mobile или Symbian (както някои колеги пишат).
- Паметта на телефона не е 64 MB
2. Освен това сериозен проблем е и микрофона. Понякога като говориш - отсреща не те чуват...
3. На телефона не може да се качат никакви приложения (дори jar.)
Единственото хубаво нещо на тези телефони е че са с 2 сим карти и силния звук, който вадят колонките.
nestavat mnogo problemi davat
-
- Регистриран: 05 апр 2007, 18:36
ami vqrno vse pak sa kitaiski, az predi nqkolko dena vidqh mnogo zverska imitaciq na nokia 6300 beshe sushtiq model samo 4e dual sim i modela beshe 6300U
телефоните с 2 сим карти са с най-различен дизайн - имитации на различни модели телеофни, но софтуера им е един и същ на всичките.
Който си купи такъв телефон е мноно много луд! Най-големите китайски БОКЛУЦИ!
Daite link s teq telefoni da gi vidq we
http://pc.promoardes.com/mobile/mobile
http://fuji-tel.3000mb.com/
Преди седмица си купих от тези (по-точно Q500). Има една година гаранция. За сега нямам никакви проблеми. Повечето характеристики на са точно такива каквито ги описват, но телефона си работи перфектно с две карти. Микрофона е ОК. Като ми остане малко време ще му направя едно ревю... очаквайте скоро :)
Преди седмица си купих от тези (по-точно Q500). Има една година гаранция. За сега нямам никакви проблеми. Повечето характеристики на са точно такива каквито ги описват, но телефона си работи перфектно с две карти. Микрофона е ОК. Като ми остане малко време ще му направя едно ревю... очаквайте скоро :)