e60 vs. e61
-
- Регистриран: 31 юли 2006, 10:09
e60 vs. e61
Здравейте фенове.
Искам да си взема още един тел и се чудя между е60 и е61. Интересува ме как се справя батерията им при интензивна работа и при малка употреба с по 2-3 разговора на ден и никакво ръчкане по менюто. Казаха ми че е60 карал 2 дни със средно ръчкане и без ползване на WiFi, това не е ли прекалено малко? Моля Ви, кажете понеже много ми е спешно, днес или утре трябва да реша.
Весели празници на Всички.
Искам да си взема още един тел и се чудя между е60 и е61. Интересува ме как се справя батерията им при интензивна работа и при малка употреба с по 2-3 разговора на ден и никакво ръчкане по менюто. Казаха ми че е60 карал 2 дни със средно ръчкане и без ползване на WiFi, това не е ли прекалено малко? Моля Ви, кажете понеже много ми е спешно, днес или утре трябва да реша.
Весели празници на Всички.
Re: e60 vs. e61
Е61.Коментара е кратък,защото няма какво да му мислиш-е61.Много добра батерия,дисплей,звук,операционна система и т.н.
-
А кой е с по-добра батерия?
970 mAh (e60) срещу 1400 mAh (e61)
-
Мерси много приятели. Вече се ориентирах към е61, но току що консултантът от Германос ми обяснява че негова колежка имала е60 и без кой знае колко ръчкане по телефона й карала по 4-5 дни батерията. Това възможно ли е? Ако е така то значи на е61 също ще кара доста :-)
Нека някой който е ползвал такива апарати да каже.
Нека някой който е ползвал такива апарати да каже.
Без кой знае колко ръчкане всеки телефон ще кара дълго време.Въпроса е-с доста ръчкане телефона да държи дълго време:)))).Е61 е отговора и няма да съжаляваш,а и клавиатурата си я бива:)
На мен е60 ми кара 2-3 дни. Кви са тия 5 дена бе, къв е тоя филм?
и аз имам е60 но такова чудо4-5дни ха-ха няма такъв филм! да вярно е че е61 изкарва 1-1.5 дена повече оте60 но ако не ползваш специалната клавиатура си вземи е60. иначе си уший широк джоб и ще имаш тел. който държи 1ден повече
Ако не ти трябва пълната клавиатура на Е61 не ти препоръчвам да си го взимаш. Отличен телефон е, но след време ще започнеш да се дразниш от формата и размера. А ако телефона ти не ти е удобен, колкото и да е скъп и с каквито и характеристики да е, значи не си заслужава. Също така имай предвид, че Е60 има един от най-добрите дисплеи на пазара. Моя глас отива за Е60, ама все пак ти си решаваш. Ти ще го ползваш, не аз.