EBAY/Mobile Търг в България???
besnia
Съгласен съм с теб , че в краен случай можем да пием по една студена вода.Но съм чувал че се водят дела срещу ebay user - и , които са злоупотребили със системата.Мисля , че можем да се доверим поне до някъде (което наистина не е винаги достатъчно) за сигурността при търгуването в ebay!!!
Re: besnia
ne e tolkova sigurno, sre6tu koi 6te vodi6 delo kato nito imeto mu znae6 nito ni6to...tova e zada4a na ebay da go nameri no te sa tolkova hitri 4e ako s tova se zanimavat ( da lujat v ebay) e po4ti nevuzmojno da gi hvanat
Re: Нека илюстрирам...
В България аукционите нямат традиция. И на мен ми харесва аукцион.бг, но той според мен е обречен на неуспех именно по тази причина... Друго е на Запад. За съжаление интернет търговията у нас има още мнооооооого да се развива.
Преди две години искахме да си поръчаме консумативи за офиса от сайт на една известна фирма за търговия с канцеларски стоки. А ми накрая се оказа, че освен on-line формата, която попълнихме, трябва да звъним пет пъти по телефона, а накрая и да попълваме разни бумаги! Е за каква електронна търговия говорим?? Ха ха...
Преди две години искахме да си поръчаме консумативи за офиса от сайт на една известна фирма за търговия с канцеларски стоки. А ми накрая се оказа, че освен on-line формата, която попълнихме, трябва да звъним пет пъти по телефона, а накрая и да попълваме разни бумаги! Е за каква електронна търговия говорим?? Ха ха...