Ето една тема и от мен:)

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Re: Ето една тема и от мен:)

Мнение от apolon25 » 23 окт 2006, 20:21

spider man ot selo

темите който писах не са само тези който си писал то е ясно че тенденциозно искаш да ме оплюеш
една от тях беше
"Любопитна информация за NOKIA"
а тези теми :

"Шок и ужас-американец изяде приятелката си"
"Срещата на върха се провежда в Финладия- страната на Нокиа"
"Изверга Владо Кузов се гаврил с деца"

това са теми които ги показах защото бях възмутен от нещата който прочетох и то не защото да обидя някого а за да бъда полезен. Ако лично ти си се засегнал от тях
сажелявам но не съм искал да те обидя приятел:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 23 окт 2006, 20:39

Тенденциозно?
Просто посочих теми,които нямат място в този форум,а като си бил възмутен от тези неща е хубаво да разбереш,че има и други форуми и тук никой не те кара насила да пишеш.
И между другото повиши си малко езиковата култура и гледай да свържеш поне едно изречение смислово.
За мен си остава загадка как оцеляваш без бан толкова време и си мисля,че се досещам за отговора-ти за този форум си това,което беше Панайот за ББ3-един доста противен индивид,но умишлено задържан от продуцентите в играта,за да имат на кого хората да се надсмеят и да става шоу.
Е,Панайот вече го изгониха,защото всяко нещо си има граници.Помисли си дали не е дошъл и твоя ред.Или може би пък ще те търпят,защото всяко село трябва да си има идиот.

Dachev
Регистриран: 28 дек 2004, 19:42

Мнение от Dachev » 23 окт 2006, 20:45

Далеч съм от мисълта да се заяждам с теб, аз лично пиша рядко тук, и обикновено по конкретен проблем, а не по принцип.
Сори пич, обаче имаш доста подобни "мнения":
"ГЕНЕРАЛНИЯТ МИ ИЗВОД ОТ ПРОЧЕТЕНОТО ДО ТУК Е СЛЕДНОТО
КАКВАТО Е МОТОРОЛАТА
ТАКИВА СА И ФЕНОВИТЕ И !!!
ЧЕКИДЖИИ:))))))))))))))))"
Аз ако съм модератор те банвам на секундата, защото личните ти нападки, обидите и постването на цели статии от други сайтове най-малкото не показват добро възпитание.
Ето тук на темата на съпорта - пак "завираш Нокиата си" на всички в лицата. Някак си не е прилично. Нищо лично.

apolon25

Мнение от apolon25 » 23 окт 2006, 20:47

сега за да покажа че съм много по великодушен от вас няма да отговоря на обидите ти че съм еди какво си
аругантен и тн...което разбирасе не е е вярно:)
а ще ти кажа
нека да не спорим за глупости а да се забавляваме :))

и нека всеки да пише теми който наистина счита за интересни!!!

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Dachev

Мнение от Dachev » 23 окт 2006, 20:51

Приятелю, аз лично нито съм те обидил, нито имам за какво да споря с теб, така че спести си "смехорийките", когато някой опитва да говори нормално.
Факт е, че си позволяваш наистина лош тон, само заради който на доста места биха те баннали тутакси.
Уважавай чуждото мнение, дори да не го споделяш, на мен лично и 3000 мнения да напишеш тук - не ми пречиш:)

Dachev

Мнение от Dachev » 23 окт 2006, 20:57

Говоря само за себе си. Аз не си позволявам да обиждам когото и да било, колкото и да не ми харесват обидите, които сипе. Ако нещо "делите" с човека, с който спорите...това си е ваша работа.
Написах собственото си мнение, че не приемам да се цепиш какви били "чекиджии" някои си и т.н.
И понеже съпорта е подхванал темата за форума бих предложил мнения да се спазват правилата и мнения, които съдържат "лош език" наистина да бъдат трити незабавно.

Serbezov
Регистриран: 27 мар 2006, 19:32

Мнение от Serbezov » 23 окт 2006, 21:02

Абе Аполоне,гледай да не натякваш толкова за твоята любима марка телефони и няма да се предизвикват спорове и караници между вас...Еми някои харесват Нокиа,но не е само тя...Има си конкуренция,ако нямаше конкуренция нямаше да има и смисъл Нокиа и Сони Ериксон и Самсунг и всичките марки да правят по-добри телефони и изобщо ако нямаше конкуренция на този свят нищо ново и по-добро нямаше да излиза...

apolon25

Мнение от apolon25 » 23 окт 2006, 21:06

Данчев ако беше си направил труда да прочетеш много обиди които бяха написани по мой адрес щеше да разбереш че това което съм го написъл е било след многократните обиди сипани върху мен от така защитаваните от тебе хора.

Dachev

Мнение от Dachev » 23 окт 2006, 21:12

Последно, за да не досаждам и аз.
Хубаво предложение .:KPAKATA:.
Сайтът все пак е "мобиле"...
Аз също съм "за" да го подредите малко, дали по марки, дали по функционалност - смарт/несмарт телефони/ПДА и т.н., за да е по-полезен на всички.
Не че не е интресен ръста на абонатите на ЧайнаТелеком:), но ако някой търси конкретна информация се оплита, докато прочете всичко, мине през продажбите на Нокиа /едва ли тук много хора са икономисти на макрониво/ или специалисти по маркетинга /при постнати прес-съобщения от друг сайт на някой мобилен оператор:)

apolon25

Мнение от apolon25 » 23 окт 2006, 21:18

За мен Форума си е супер
нетрябва да се бара нищо по него,
просто обидите трябва да се трят и който злоопотребява с това да се банва .

Единственото ми желание за промяна е да има свобода да се слагат и теми който са интересни за момента дори и да не са свързани с мобилните телефони защото както знаете живота не се състой само от телефони:)

Отговори