Ето една тема и от мен:)

Dachev
Регистриран: 28 дек 2004, 19:42

Re: Ето една тема и от мен:)

Мнение от Dachev » 24 окт 2006, 10:33

"Развитието" на темата "какви теми искате да има във форума" нагледно показва неговото (на форума) състояние. Ами съпортът да отвори една тема: "Мнения за и на Аполон и неговата Нокиа" и да има мир:)
По същество - от десетките мнения - 2-3 конкретни. Пичове, ами давайте предложения, не се занимавайте кой какъв е и защо такъв е.
Ако пък държите да обсъждате този или онзи - отворете отделна тема в крайна сметка:)

artman
Регистриран: 23 апр 2004, 19:03

Мнение от artman » 24 окт 2006, 13:24

Понякога свободата на словото трябва да се огранчава,щото наистина има мнения с преобладаваща еротична тематика:),особено
по роднинска линия:).

БМ
Регистриран: 29 дек 2005, 16:27

Мнение от БМ » 24 окт 2006, 13:44

Още едно предложение от мен.
Да има номинации за изгонване. Така ако някой събере определен брой негативни мнения от другите във форума да бъде изтриван. Така по естествен път ще се изчистят спамърите.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 24 окт 2006, 15:04

Лоша идея, по - скоро като предупреждаваме модератора за някоя тема да има пояснение защо го предупреждаваме, всъщност темите се пишат от хората => колкото повече предупреждения има толкова повече се заформя бан, напр. при 5 теми от който са се оплакали ОСНОВАТЕЛНО, да бъде предупреден и при 7 оплаквания да бъде баннат (числото 7 е просто, означава само дните от седмицата и не е включено във никоя религия, достатъчно голямо е, не напр. 2 или 3).

Ironman
Регистриран: 30 окт 2005, 17:35

Мнение от Ironman » 24 окт 2006, 17:16

Тази идея ми допада :))

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 24 окт 2006, 17:51

С вашите глупави предложения не мислите ли че форума ще започне да става скучен.
Когато се ограничава свободата на личното мнения и това да се "харесваш на всеки"
ще станат много странни неща.
Аз съм от много време в този форум и мога да кажа само това което на няколко пъти се опитвам да ви кажа че ,
всяка тема си има автор,
при нежелание да четете темите от даден автор просто не си врете гагата там ,
като знаете примерно че аз обичам NOKIA
който не е обича да не ми чете темите за NOKIA.
По същата логика и аз не чета и не се занимавам с теми на хора които не харесват моята марка телефони.
Това с банването е голяма крайност,защото по този начин ще се ограничи свободата на мненията и идеите на хората във форума.
Нека всеки да си пише това което го вълнува пък и дори не винаги да е свързано с мобилните телефони.
казвал съм го и рпеди ще ви го кажа пак , не всичко в живота е телефони.
Форума е място и за споделяне на мнения и търсене на съвет,ако щете и място за разтоварване.
Най важното е взаимното уважаване хората във форума. а това кой какво мисли за правилно си е негово мнение.
Единствено бих подкрепил даден човек да не пише във форума само когато редовно обижда и унижава и не зачита правото на собствено мнение на другите.
А това за гласуването кой е най приятен и кой трябва да се изгони е много елементарно и лишено от здрав разум,
поради простата причина че тука си има групички от хора от 12-14 годишни и се чудят каква мизерия да направят на човек който не споделя тяхните идей за вземане на дрога ,
пиене до уливане, кого ще набият и тн...
имам предвид serbezof,pavel banq ,spiderman ot selo,и тн . нека да не ги изброявам всичките.
Не ка да спрем просташтината и злобата във форума ...другото е бла бла приказки.
Основният проблем във форума е караниците на феновете от различни марки телефони.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Serbezov
Регистриран: 27 мар 2006, 19:32

Мнение от Serbezov » 24 окт 2006, 18:18

Абе Аполоне ти на много умен ли се правиш???Когато те нападнат се правиш на много умен за да се измъкнеш...Възрастта няма нищо общо...А и някои неща които ги казваш изобщо не са верни,ти нямаш доказателство че са верни...От къде знаеш аз кой съм с какво се занимавам и какво правя???От интернет а не всичко е вярно Аполончо...Когато не те нападат ти нападаш а когато те нападнат гледаш да се измъкваш...Аре моля ти се...

nanobanano
Регистриран: 21 авг 2004, 12:49

Мнение от nanobanano » 24 окт 2006, 18:32

Аз предлагам да има поне отделно за смартфони темички.Също и Отделно за програми игри мелодии картинки и проблеми.Ако има поне тези неща ще видите коренна разлика

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 24 окт 2006, 19:03

Не ти допада идеята защото знаеш че в предложението ми е зареден много смисъл. Проблема е че аз се интерсувам от почти всички марки и съответно от все повече мнения, но има хора който постоянно се изтъкват, атакуват и спорят. Ти напр. не даваш на човек да каже нещо отрицателно за финланците, също така не ти допада идеята защото много хора ще се оплакват от тебе, както и от мене, но разликата е че мен не ме е стах, повече време съм в този форум от тебе и досега не е имало персона като твоята, мисля че баннването е доста приемлива марка, защото така всеки ще си помисли дали да напише нещо обидно или се върти около едно нещо месеци вече. Гарантира се чистия тон и разнообразието. Също към предното предложение ще добавя и за да бъде изгонен някой, да се оплачат поне 5-7 човека.

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 24 окт 2006, 19:15

Въпроса не е до страха а до това че няма да може свободно да се излагат тезите в полза на единия или другата марка телефони.
От самолет си личи че си фен на СЕ.
Но въпреки това аз не те нападам както ти най редовно го правиш.
Попринцип личният ми опит е показал че феновете на Се не приемат абсолютно никакви критики.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Отговори