Ето една тема и от мен:)

Dachev
Регистриран: 28 дек 2004, 19:42

Re: Ето една тема и от мен:)

Мнение от Dachev » 24 окт 2006, 19:17

Пак без да се заяждам ще ти кажа Аполончо, че аз ако съм модератор - банвам те на секундата, поне докато се научиш да не наричаш хората "чекиджии" и да не се цепиш на всеослушание кой се друсал или кой не. Най-малкото не е тук мястото, все едно аз да ти напиша: грозен си и избиваш комплекси, нали ?
Съгласен съм с предложените по-долу идеи и също се обръщам към модератор/съпорт и т.н.:
За подобни простотии - бан до научаване как да се държиш или во веки веков.

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Ще си позволя едно обобщение...

Мнение от Спомениии » 24 окт 2006, 19:19

Пренебрегвам личните пререкания и обяснения в любов в темата...
1. Структуриране на форума - подкатегории - например: марка, смарт/несмарт/...и/или други подходящи.
2. Даване възможност за писане на кирилица /уеб-базирано/.
3. Въвеждане на ясни правила за участие във форума.
4. Евентуално избиране на модератор/и/ - да са от съфорумците, да ги избират съфорумците... Остава си модератора от екипа, разбира се! На евентуално одобрените кандидати се дават 30 дни /например/ тест-период, в който или се справят или не))
Ако можем да се концентрираме в темата...ще е прекрасно! Допълвайте и/или ме коригирайте, моля))

Dachev

Мнение от Dachev » 24 окт 2006, 19:20

Цитати от Apolon25:
1. "Попринцип личният ми опит е показал че феновете на Се не приемат абсолютно никакви критики."
2. "Феновете на Моторола са чекиджии"
Нека кажат хората тези словоблудства заслужават ли бан или не, нека се определи кое заслужава бан и кое не.
Може и др. примери, моля:)
Ако това наричаш свобода на словото - тичай силно в някой форум за тинейджъри, тук май идеята е да говорим за телефони.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 24 окт 2006, 19:23

Не съм фен на никоя мобилна марка, а общо на Японското, просто Nec и Sharp в нашата страна не се внасят легално, а Panasonic си спряха производството, остава само Sony Ericsson.Доста свободен ще стане форума, свободен от разни лични изказвания който само пълнят форумите. На хората им харесва моето предложение, само ти недоволстваш.
Ти казваш вече няколко пъти "...а до това че няма да може свободно да се излагат тезите в полза на единия или другата марка телефони..." И кое точно ще се ограничи, нима никой няма да може да сподели проблем или нещо, обясни повече...

Dachev

Re: Ще си позволя едно обобщение...

Мнение от Dachev » 24 окт 2006, 19:24

Прав си, но според мен № 1 би трябвало да бъде какви теми са допустими. Виждал си как е по др. форуми, в 99 % от случите теми, които не са по "материята" се трият безпрекословно, независимо от автора и дали някой нямало да ги чете, че авторът не му харесвал.
За другите неща си прав, аз също предложих подобно нещо, но нали виждаш какво става - от лични разправии мнения/предложения по ТЕМАТА почти няма или са някъде назад-назад, че някои хлапета си мерят....да не казвам какво.
По структурирането - присъединявам се към теб - въпрос на подреждане е.
Правилата - мисля, че и сега ги има, но както не се спазват, така и няма контрол от модераторите.
Дали ще е модератор човек от форума или от екипа на сайта - не мисля, че има особено значение, важно е да си върши работата.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 24 окт 2006, 19:25

Прав си БАН, и предложението на Спомениии е чудесно

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 24 окт 2006, 19:27

аз предлагам Спомени за модератор за 1 месец,защото с поведението си досега лично аз съм бил винаги приятно упониран,
и никога до сгеа не ме е обиждал,
и не на последно място неговата възраст и опит са тези над Христовата възраст.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Dachev

Мнение от Dachev » 24 окт 2006, 19:30

Извинявай, повече няма да се обръщам лично към теб. Явно че освен да пишеш, не смяташ за нужно да четеш. Както се казва: Чукча писател, не е читател:)
Я издири мое мнение, което да обижда някого, теб или да не е по-темата. Ще намериш, ама друг път. Рядко пиша тук, и то по конкретни проблеми, за разлика от теб.
В крайна сметка - има си хора, те ще преценят.
Не мисля, че проблемите с наркотиците на някого имат място във форум за мобилни телефони, защото по твоята логика и грамажа в циците на Памела Андерсън ако те интересува - пак ще постнеш тема, ей така - да си начешеш крастата.

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от Спомениии » 24 окт 2006, 19:30

3. + 4. - мисля дават без проблем т.1 )), която ти предлагаш.
Структурирането също е предпоставка да се намали спама... + модератор на подфорума - например - "Моторола са велики" в подфорум СЕ - логично се трие)))

Dachev

Мнение от Dachev » 24 окт 2006, 19:32

Така е, говорим за едно и също...независимо от точките:)
А мен ако питаш, то "Моторола са велики" или "Нокиа дъ бест" нявсякъде трябва да се трие, ама нейсе:)

Отговори