Браво!
Аз съм "ЗА", това изчепрва почти всичко, а админ-а /или модераторът/ да се заеме да направи структурата и въпросът се решава.
Ето една тема и от мен:)
Re: И аз с едно обощение като Спомениии:)
dovolni li sa 6efovete ?
-
- Регистриран: 05 юли 2006, 10:48
Re: Ето една тема и от мен:)
Доколкото разбрах темата е за темите.Не е зле да се публикуват повече теми на тема двубой между два телефона,анкети"кой е най-добрият телефон" и т.н.
-
- Регистриран: 05 юли 2006, 10:48
Ми ти за кво се връзваш,абе?Я разкажи как ми се гейчиш в скайп?
Сложете един нормален форум скрипт като phpBB примерно, така много лесно ще разделите форума на раздели с различна тематика, в момента е страшно мазало.
Махнете ограничението за обща ширина на сайта, защото примерно аз съм в режим 1280х... и сега имам две бели полета отстрани после яко реклами пак от двете страни и на финала за полезен текст за четене не повече от половината екран по средата.
Махнете ограничението за обща ширина на сайта, защото примерно аз съм в режим 1280х... и сега имам две бели полета отстрани после яко реклами пак от двете страни и на финала за полезен текст за четене не повече от половината екран по средата.
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
Мисля ,че е време да има тема за уиндолс мобайл устройства,програми,проблеми и впечатления за тях.
Подкрепям те за резолюцията, аз съм на широк екран и е много не удобно, а за phpbb форум едва ли ще сложат, това не е разисквано веднъж, но мисля че няма да сложат защото така няма да виждаме рекламите, промоцийте, анкетите и др.
Виж, ти бъркаш форума с блог.
"Нека всеки да си пише това което го вълнува пък и дори не винаги да е свързано с мобилните телефони.
казвал съм го и рпеди ще ви го кажа пак , не всичко в живота е телефони."
Като искаш да пишеш каквото си искаш, направи си блог и там пиши каквото и за каквото си искаш. Тук е форум за мобилни комуникации и хората влизат в този форум за да научат нещо за тях, а не как се прави лютеница например. Затова и постовете различни от тематиката на форума трябва да се изтриват според мен.
"Нека всеки да си пише това което го вълнува пък и дори не винаги да е свързано с мобилните телефони.
казвал съм го и рпеди ще ви го кажа пак , не всичко в живота е телефони."
Като искаш да пишеш каквото си искаш, направи си блог и там пиши каквото и за каквото си искаш. Тук е форум за мобилни комуникации и хората влизат в този форум за да научат нещо за тях, а не как се прави лютеница например. Затова и постовете различни от тематиката на форума трябва да се изтриват според мен.