EVO 3D
-
- Регистриран: 17 ное 2007, 00:24
Re: HTC EVO 3D
"Освен това, процесора хич не ми допада. Иначе е добър модел, да." :D Веднага епъл феновете почнаха с кусурите. :D Сега кажете пак как този модел е изостанал още с обявяването си.
Е, какво да направя? Снапдрагън винаги е бил слаб като основа.
Ключето е право, за жалост.
Да се надяваме поне, че 1.2 GHz (вместо популярните 1) ще компенсират това.
Не видях да има информация за батерията... да се надяваме че не е нещо под 2000 mAh.
Да се надяваме поне, че 1.2 GHz (вместо популярните 1) ще компенсират това.
Не видях да има информация за батерията... да се надяваме че не е нещо под 2000 mAh.
Телефон 170 грама в 21 век (woo)
Поне за това тегло да имаше хардуерна клавиатура.
Телефон, ама какъв :P Аз пък обичам по-тежките - стига да не е над половин кило де (whistle)
S9+
Уникален е. А, относно едно от предните мнения - всичко си е до вкус, аз лично обичам телефона да си тежи на място, простено им е единствено на жените да искат малки и леки телефони ;)
[Quote]Не видях да има информация за батерията... да се надяваме че не е нещо под 2000 mAh.[/Quote]
Батерията е с капацитет от 1730mAh.
Батерията е с капацитет от 1730mAh.
170 грама - да, но и LG Optimus 3D е 170 грама, кой друг телефон може да се похвали с две камери и 3D видео запис, за да имаме база за сравнение?
Nintendo 3DS например тежи 230 грама, но има две 0.3 Mpx камери и е конзола за деца все пак :)
Nintendo 3DS например тежи 230 грама, но има две 0.3 Mpx камери и е конзола за деца все пак :)
Все пак има някаква пределна граница за тегло на телефон и този определено е над нея. Както беше и Н900. Това го праща директно в категорията телефон за geek-ове и далеч от масовата публика. Иначе забележително постижение да набутат толкова неща.