EVO 3D
Re: HTC EVO 3D
А ти да беше изтрил единия от двата еднакви поста,които пусна...:|
Виваком с планове:С планове:
Optima 500
UniCall M
Net&Call Top
499,90
С плановеС планове:
UniCall S
Net&Call Mini
Optima 250
Music Box
VIVA Bipper
VIVA Bipper+
VIVACOM Duo: Mobi + Net
VIVACOM Duo: Mobi + TV
VIVACOM Trio: Net + Mobi + TV
VIVACOM Trio: Fix + Net + Mobi
VIVACOM Trio: Fix + Mobi + TV
VIVACOM 4PLAY
519,90:)
забравих да допълна тва е при едногодишен договор(yes)
Optima 500
UniCall M
Net&Call Top
499,90
С плановеС планове:
UniCall S
Net&Call Mini
Optima 250
Music Box
VIVA Bipper
VIVA Bipper+
VIVACOM Duo: Mobi + Net
VIVACOM Duo: Mobi + TV
VIVACOM Trio: Net + Mobi + TV
VIVACOM Trio: Fix + Net + Mobi
VIVACOM Trio: Fix + Mobi + TV
VIVACOM 4PLAY
519,90:)
забравих да допълна тва е при едногодишен договор(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
То твоето не е "че съм посочил най-ниската видяна".
Да цитирам ли - "нац. верига, с офиси в над, бла-бла". Другите не писали "в технополис, магазин с избор от над 25 хил. артикула"...
Също така, не е най - ниска, тъй като не един ти предложи по - ниски цени.
Тъй, че спри с флууда реклами.
Да цитирам ли - "нац. верига, с офиси в над, бла-бла". Другите не писали "в технополис, магазин с избор от над 25 хил. артикула"...
Също така, не е най - ниска, тъй като не един ти предложи по - ниски цени.
Тъй, че спри с флууда реклами.
-
- Регистриран: 04 мар 2012, 11:26
Кой предложи по ниски цени??? Говорим за цена на свободен апарат, който иска да се възползва. М-тел го предлагат на 549лв С ДВУГОДИШЕН ДОГОВОР С ТАКСА 24,90ЛВ на месец, а без тарифен план е 1299 лв, Vivacom също с договор, така, че сравненията са неуместни.
Хайде посочете по ниска цена на свободен апарат де? :) vladovn,ако случайно приемаш информацията, която давам за "реклама" си е твое виждане и мнение, което ако обичаш си го запази за себе си! Ако можеш да напишеш и ти нещо или някаква информация, с която да си полезен на всички останали - аз съм с двете ръце за. Нищо лично :)
Хайде посочете по ниска цена на свободен апарат де? :) vladovn,ако случайно приемаш информацията, която давам за "реклама" си е твое виждане и мнение, което ако обичаш си го запази за себе си! Ако можеш да напишеш и ти нещо или някаква информация, с която да си полезен на всички останали - аз съм с двете ръце за. Нищо лично :)
Със служебната вивакомска карта и wifi-то на магазина. :D
-
Бабанка, нямаше смисъл копи и пейст на плановете на виваком и сам мога да ги видя в сайта им. Явно не пишем тук на български - говорим за цена на свободен апарат без договори и такси, не мисля, че е твоя работа кой с каква карта ще си ползва телефона, а и няма нищо общо с моя пост.
Защо да е неуместно сравнението ? В крайна сметка после нали пак ще му ръгнеш някаква сим-ка. Това не е таблет, дето ще го ползваш предимно в Wi-Fi мрежата в къщи или в офиса. Пък и таблет да беше - пак е желателно да поддържа и 3G. Хубавите тарифни планове за смартфони на всички оператори са между 20лв. и 30лв. Направо си е уместно. То услугата винаги е по-важна от крайното устройство.
Иначе посочения от теб магазин не е нищо повече от поредния интернет магазин. Аз например не бих дал такава сума на подобен магазин - за каквото и да е. Надали могат да предложат читава гаранция на телефоните си, ако изобщо могат да предложат и не можеш да бъдеш сигурен дали модела не е краден, втора ръка или рециклиран. За мен е скъпа и несигурна инвестиция.. Мога да дам стотици примери за това защо в много случаи 2 [B][i]е по-малко[/i][/B] от 1. За мен е в пъти по-евтина офертата на Виваком или Мтел.
Иначе посочения от теб магазин не е нищо повече от поредния интернет магазин. Аз например не бих дал такава сума на подобен магазин - за каквото и да е. Надали могат да предложат читава гаранция на телефоните си, ако изобщо могат да предложат и не можеш да бъдеш сигурен дали модела не е краден, втора ръка или рециклиран. За мен е скъпа и несигурна инвестиция.. Мога да дам стотици примери за това защо в много случаи 2 [B][i]е по-малко[/i][/B] от 1. За мен е в пъти по-евтина офертата на Виваком или Мтел.
-
Май се изказа неподготвено- интернет магазин с над 30 офиса в цялата страна със снимки и местоположението им където можеш да видиш продукта, преди да платиш (woo) ??? И правилно каза - операторите продават планове, а тук говорим за продажба на gsm апарат , ако е изминала 1 година от двугодишния ми договор как да взема телефон от оператор без такса с тези надутите цени или трябва да чакам цяла година, че да имам право да взема апарат на сносна цена ?? - не мисля!! А на тебе като ти е по важна услугата от устройството си вземи нокиа със symbian и си го ползвай с какъвто си искаш план!!