EVO 3D
-
- Регистриран: 09 мар 2011, 10:22
Re: HTC EVO 3D
4GB ili 4Gb пише ???? щот второто означава 512 MB :Д LG-тата така примамват хората - рекламен трик - иначе не вярвам да допуснат чак такава разлика в моделите ...
Е, какво ви пречи вътрешната памет? Слагате една карта и сте готови.
трябва да се види какъв точно е дисплея - да не се окаже, че е pentile като на motorola atrix (по класическата дефиниция излиза, че има резолюция 640х360 пиксела, а не 960х540)
казах че е убийствен, защото до сега не съм виждал 1.2 двуядрен процесор на телефон, а гледах в уой тубе клипове с тоя нтс тъндърболт и победи нтс ево 4г а този мисля че е по добър и от двата
Телефонът все още не е официален, така се оказа.
екрана има ли защита против надраскване ?
Всички капацитивни дисплеи са горе долу трудни за надраскване и са относително здрави. Дори и горила стъклото се чупи и надрасква, пример е Defy. Според слуховете даже стъклата на HTC са малко по-здрави, защото слагали допълнително пластмаса в стъклата. Как помага това не знам, но те си знаят..А и не съм 100% сигурен, че е така, просто слухове. Затова не си купувай даден модел само заради стъклото на дисплея, всички като цяло са еднакви по здравина :)
Резолюция 640 x 960 пиксела- [B] Най-доброто до момента.[/B]
http://www.digitaltrends.com/mobile/3d-smartphone-showdown-lg-optimus-3d-vs-htc-evo-3d/
Някаква приблизителна цена знае ли се?