Explorer
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: HTC Explorer
аз искам да си купя телефон и се колебая между този и нокиа 500,кой си заслужава повече от двата,защото са на една и съща цена и със сходни функции
Имат разлика от 100 лв. и въпреки, че HTC-то е по скъпо(със 100лв. :D ) бих предпочел него, зависи от възможностите и предпочитанията ти! ;)
-
те в германос ми казаха твърдо htc
-
v interes na istinata mi e 4udno zashto karta pamet v komplekta e samo 1Gb pri polojenie 4e za android telefon e nujna pone 2Gb zaradi mnogoto prilojeniq ,a i pak ne sa nikak malki kato pamet sredno za 1 prilojenie e 10mb
Telefona e strahoten.Raboti super burzo i nqmam gram zabelejka kum nego.Moga samo da kaja bezkrai polojitelni neshta.Vsicko mi haresa.Dnes s go zeh i obslujvaneto beshe strahotno.Mnogo mili i tochi.Kutiqta na telefona ne beshe otvorena i kato mo go dostaviha q otvoriha i vsicko beshe vutre.Mnogo sa izrqdni i tochni.BRAVO. NQMA DA SUJELQVATE SUPER E I NADMINA VSICKITE MI OCAKVANIQ.
Как да си изкарам някъде икона за мобилния интернет, този от оператора и от там да го включвам и изключвам, че не мога да го намеря нещо?
Как изобщо мога да си ползвам нета от оператора?? Ако не съм се свързал към някоя Wi-Fi мрежа, страниците ми изобщо не зареждат, или там някоя приложение на което му трябва нет?
Айде бе егоисти, кажете къде бъркам и какво трябва да направя, за трети път ли трябва да пиша пост за да ми обърне някой внимание?? (angry)
Нали разбираш, че във форума никой не е задължен да ти отговаря?
И за какво е направен форума тогава? Не е ли точно за да си помагаме и обменяме опит??