Free SMS до Vivatel
Re: Free SMS до Vivatel - бабини трънкини!
Не е заблуда, аз също се регистрирах. Работи, праща и се получават веднага СМС-ите. Можем само да благодарим на човека. Аз четох преди нялколко дена за този сайт, но ми се стори малко странно да се пращат СМС-и до Вивател и то от Иран! Но след като е изпробвано и работи - да ни е честито и да си го ползваме дълго :)
Ще го ползваме ами,, сега съм в поход да търся и други сайтове
Владо до Aнглия дали ще стане твоят саит -Иранския.
има ли забавяне до получаване на смсите
за регистриране които се пращат.
защото доста време стана от времето когато от емайла си го активирах а нямам още смс за потвърждение на телефона ми.
има ли забавяне до получаване на смсите
за регистриране които се пращат.
защото доста време стана от времето когато от емайла си го активирах а нямам още смс за потвърждение на телефона ми.
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Значи SMS-ите до вива се получават мигновенно, до англия - непонимаю. Но иначе 5 SMS се пращат.
Re: Free SMS до Vivatel
Благодаря за сайта ! Работи безотказно, праща смс-и и на най-закътаните места !!!
Все пак тука говорим за иранаска технология.
-
- Регистриран: 23 мар 2006, 19:57
а до Vodafone Испания? Има ли сайт за пращане на смс-и?
http://www.tech-faq.com/free-sms.shtml
Този виж, един от най - сигурните е.
Но на vodafone по принцип се праща така - отваряш някаква поща, пишеш до №накойто пращаш@vodafone.домейна на страната. Напр. [email protected]
На тема на писмото пишиш името си, а в самото писмо текста. Внимание ограничавай се до 100-120 символа (като в сметката влиза и името ти). По подобен начин се праща и на МТел, скоро и на Вива ще има така.
Този виж, един от най - сигурните е.
Но на vodafone по принцип се праща така - отваряш някаква поща, пишеш до №накойто пращаш@vodafone.домейна на страната. Напр. [email protected]
На тема на писмото пишиш името си, а в самото писмо текста. Внимание ограничавай се до 100-120 символа (като в сметката влиза и името ти). По подобен начин се праща и на МТел, скоро и на Вива ще има така.
stana az ve4e probvah toku6to:)blagodarq mom4eta{}
to4no taka:)!prav e