Гаранция
Гаранция
Здравейте!
Имам следния въпрос
Валидна ли е гаранцията на тел след като тя се води на едно лице а е продадено на друго?
В случай на проблем какво се прави трябва да се отиде до сервиза с продавача или пак може да се отиде и да се даде на сервиз нищо че тел. се води на друго лице
Имам следния въпрос
Валидна ли е гаранцията на тел след като тя се води на едно лице а е продадено на друго?
В случай на проблем какво се прави трябва да се отиде до сервиза с продавача или пак може да се отиде и да се даде на сервиз нищо че тел. се води на друго лице
Re: Гаранция
и аз искам да знам, и валидна ли е в друг град?
I az tova iskam da znam
zashtoto vseki pishe che ima garancia no sled kato tel ima nov sobstvenic kakvo stava?
zashtoto vseki pishe che ima garancia no sled kato tel ima nov sobstvenic kakvo stava?
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Kato si kupuvate telefon pitajte. Zavisi. Ima i uslovie - poimenna garanciq
За друг град не знам,но е поименна със сигурност.
Izviniavay no vsichki garancii sa poimenni
ako ne biaxa moje bi niamashe da zadavam tozi vypros
ako ne biaxa moje bi niamashe da zadavam tozi vypros
sydeiki po tova koeto sym 4el tuka v mobil shop na 1 ot magazinite .. usloviqta za garanciq bqha slednite : garanciq drun drun drun vaji pri edi si kvo si POIMENNO! t.e. ako q dade6 na nqkoi drug ne vaji..
Blagodaria ti
Iskam da dokaja slednoto
che vseki tel. 2ra ryka niama garancia
taka che ne znam zashto postoianno se pishe garancia ne znam si kakvo
Mislia che e chista lyja tova
Iskam da dokaja slednoto
che vseki tel. 2ra ryka niama garancia
taka che ne znam zashto postoianno se pishe garancia ne znam si kakvo
Mislia che e chista lyja tova
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Гаранцията е поименна, но когато си тествал телефона и имаш сервиз, може да дадеш гаранция, ако нямаш, гаранцията е измислена.
Гаранцията е на преносителя на устройството, т.к по всички изисквания устройството е с гаранция и производителя гарантира неговата работа за определен период време.Това, че пише Иван а в сервиза с документите го носи Петър няма никакво значение.В тази връзка е напълно реално телефон втора употреба да има гаранция.Никъде в договор за покупко-продажба не е споменато, че стоката не може да бъде продавана /заменяна.