Gizmo Project предлага безплатни разговори
Gizmo Project предлага безплатни разговори
e това ако е истина ебаси якото напрао го тегля нека некои да потрурди!
Re: Gizmo Project предлага безплатни разговори
kam btk-to samo, ako be6e kam gsm mrejite 6te6e da e mnogo po qko :D
ama напълно безплатно ли е?
на мен ми пише малко по-надолу 0,25$ са ко да праа незнам я някои да я изпробва и да по-обесни малко повече!
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Ами така е, който не знае английски ;-)
Много ясно пише, че ако се регистрираш, автоматично получаваш 25 цента в сметката си за провеждане на изходящи разговори към платените направления. :-)
Много ясно пише, че ако се регистрираш, автоматично получаваш 25 цента в сметката си за провеждане на изходящи разговори към платените направления. :-)
След като е "безплатно" защо тогава :
"За да говорите безплатно, е необходимо и двамата участници в разговора да имат активен статус - например при редовно ползване на Gizmo Project за VoIP разговори към компютър."
"За да говорите безплатно, е необходимо и двамата участници в разговора да имат активен статус - например при редовно ползване на Gizmo Project за VoIP разговори към компютър."
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
щото за това не плащаш нищо
http://support.gizmoproject.com/FAQs/freecalls.php
http://support.gizmoproject.com/FAQs/freecalls.php
А навържете се сега както с 'voipstunt' Що никой не писа две седмици по-късно,че още си говори free.
Абе хора БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА.ЧЕТЕТЕ TERMS AND CONDITIONS и особено МАЛКИТЕ БУКВИ.
Абе хора БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА.ЧЕТЕТЕ TERMS AND CONDITIONS и особено МАЛКИТЕ БУКВИ.
До колкото разбрах ( въпреки , че не съм учил английски ) ако си добавиш "приятел" за VoIP обаждане , ще можеш да се обадиш като му попълниш номера ( или нещо такова )
Да речем , че случайно имам познат с Gizmo Project и е активен , добавям го в листата с приятелите и мога да му звъня . Ако попълня номера на някой , след това за да се обадя на друг ще мога ли да променя номера му и пак да се обадя на друг или той трябва да е с Gizmo Project и да е активен ? ( ако разбра , какво исках да кажа ... )
Да речем , че случайно имам познат с Gizmo Project и е активен , добавям го в листата с приятелите и мога да му звъня . Ако попълня номера на някой , след това за да се обадя на друг ще мога ли да променя номера му и пак да се обадя на друг или той трябва да е с Gizmo Project и да е активен ? ( ако разбра , какво исках да кажа ... )
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
off si ne razbra li 4e ima6 25 centa?!