Гледате ли филми на мобилния си телефон?
Re: Гледате ли филми на мобилния си телефон?
Razbira se,4e e hubavo da gledash film ili klip,kogato 4akash nqkoi ili putuvash.Ima mnogo programi,koito davat tazi vuzmojnost,no
tuk s nai-golemi vuzmojnosti sa poket-smartfonite s procesori na 400mhz,makar da ima versii i za 200 mhz.Konvertiraneto e lesno,
prosto trqbva malko opit,subtitrite sushto ne sa problem.Estestveno goleminata na displeya e ot zna4enie,zashtoto ako se kiorish 2 4asa na edin film,to o4ite ti stavat na pala4inki.Nai-dobur variant za gledane filmi predlaga TCPMP ili bivshiq Beta player,a taka sushto i Smartmovie,koito poddurjat divX i Xvid kodeci.
tuk s nai-golemi vuzmojnosti sa poket-smartfonite s procesori na 400mhz,makar da ima versii i za 200 mhz.Konvertiraneto e lesno,
prosto trqbva malko opit,subtitrite sushto ne sa problem.Estestveno goleminata na displeya e ot zna4enie,zashtoto ako se kiorish 2 4asa na edin film,to o4ite ti stavat na pala4inki.Nai-dobur variant za gledane filmi predlaga TCPMP ili bivshiq Beta player,a taka sushto i Smartmovie,koito poddurjat divX i Xvid kodeci.
А с какво се вграждат субтитрите?
Da,gledame si,slu6ame si mp3 i tnt,koyto ima tel. go pravi,ostanalite....
-
- Регистриран: 25 апр 2006, 16:18
Не,защото си имам преносим конпютър.Но определено гледам филми в къщи,защото държа на качественият звук през музикалната уредба.
За субтитрите ползвай PocketDivxEncoder!
Da,Rado e prav,mejdu drugoto trqbva da se oburne vnimanie na kirilicata,4ieto obozna4enie e 1552...nqma nishto slojno,no predi da se konvertira faila trqbva da se zadade opciqta za subtitrite.
na starata 6680 si bqh ka4il 2-3 filma gi izgledah mnogo be6e dobre
sega na N90-to sam ka4val samo klipove s adskata rezoluciq sa i ti pavi golqm kef da gi gleda6 4e i zvuka ne e lo6
Mnogo sam dovolen samo 4e na 256 edva li 6te moga da pobera pylnometrajen film s rezoluciq 352x416
sega na N90-to sam ka4val samo klipove s adskata rezoluciq sa i ti pavi golqm kef da gi gleda6 4e i zvuka ne e lo6
Mnogo sam dovolen samo 4e na 256 edva li 6te moga da pobera pylnometrajen film s rezoluciq 352x416
Напротив,ще събереш филм и на такава карта памет.Просто снижи малко качеството на звука примерно.Всичко зависи и от програмата с която конвертираш файловете.
Ако искаш мога да ти пратя една по-майла.
Ако искаш мога да ти пратя една по-майла.
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Аз си гледам филми почти непрекъснато, например Матрицата и дтрите части, но напоследък гледам бразилски сериали повече, с часове лея сълзи пред екрана, вече месеци следя премеждията на героите.
Боже, колко мъка има в тоя свят! :)))
Боже, колко мъка има в тоя свят! :)))
става и с smartmovie... има си опция да се вградят субтитрите...