Globul измамиха потребителите на b-free !!!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Globul измамиха потребителите на b-free !!!
Az samo raazbrah che shte spirat Prima Free, a otnosno Globul - predi vreme imashe saobshtenie v saita im za ogranichenie ot 300 min, no sega ja njama izobshto tazi promocija. A pri moite razgovori s b-free njama ogranichenie.
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Извиявай безимен но кой си ти подяволите за да казваш за какво е телефона и за какво не е? Телефона е комуникация, без значение дали говориш по бизнес или лично, дали е за сделка или за бельо. Щом са пуснали такава оферта са длъжни да си спазват обещанията.DefaultUser написа: ↑09 окт 2005, 13:59ама и ние сме за бой - под ние имам предвид потребителите като цяло. онзи ден приятелката ми се возила в маршрутка и една шундра нещастна говорила 40 мин с някой, като разговора бил от сорта на "и сега какво правиш в тоалетната ..." , с какви чехли си, какво белъо носиш и т.н. аз ако бях на мястото на приятелката ми, щях да и зема телефона и да и прекъсна раговора, можеше и шамар да отнесе. защото заради такива тъпи путки като тази, много хора са лишени от възможността да говорят на тази преференция, защото някой си е решил да не изключва телефона, само защото е безплатно. така ние сами се бием през пръстите и скоро няма да има подобни оферти, защото каквато и да е мрежата, никой оператор не е в състояние да поеме малоумщината на 10 000 души решили да не си гасят телефоните !!! до модовете: моля не го трийте. хората са си заслужили сами това.
-
Приятелката ми има b-Free, купи си я с единствената цел да говори със сестра си, която е в друг град. 2 дена преди да изтече 31 дневния период получи смс, че поради надвишения лимит от 300 мин. разговорите й с избрания номер ще се таксуват по 0.11лв на минута(не беше пояснено това с ДДС ли е или не) и наистина почнаха да се таксуват разговорите й, но от сутринта на другия ден. На 31-вия ден сутринта получи нов смс, че може да си говори нови 31 дена безплатно (без да е зареждала наново, а то и нямаше пари в картата й за зареждане), до обяд говореше безплатно, на обяд получи смс, че срока й с безплатния номер е изтекъл .... Това е ситуацията накратко. Точни дати в момента не мога да кажа, трябва да я питам ако не си е изтрила смс-ите. Сега говори пак безплатно (2-ро зареждане), но гледа да пести от времето...DefaultUser написа: ↑17 окт 2005, 19:59Abe super masa zle ste!!!!Kak moje da se varzvate na prostotiqta na tozi maloumnik!Nqma takav film che GloBul spirali free.Vijdam che e pusnata temata oshte na 3-ti a dnes sme 17-ti samo za poslednite nqkolko dni imam nad 10 chasa laf s gadjeto!Tela mi e nov i ne mu tarkam zapisite na izhodqshtite obajdaniq i tam mi pokazva dosta ogromni cifri!Kakvi sa tezi eftini senzacii,nqkav maloumnik puska tema i posle stava HIT Tema!I za kvo?Zashtoto maloumnika gleda kak mu se varzvate i vi se smee na prostia akul!Saita na globul se obnovqva pri vsqka oferta promocia ili neshto podobno otvorete tam i vijte che oshte si stoi ofertata s free i nikade ne pishe do 300 min!!!Aman ot maloumnici mamka mu!!!!! Bulgarina e prost chovek a vie ste stado of4i tikvi!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Az za tozi mesec imam 9 chasa. Za minalija 12 - 13.
I njamam nikakav podobel sms.
I njamam nikakav podobel sms.
-
- Регистриран: 21 окт 2005, 12:35
ами това е явен шантаж,съвсем нормален прийом за България,така ще е докато вивател не покажат нещо по-сериозно от празни приказки.
-
Pich ima takova nesto i e vyvedeno dosta ot davna taka che si chakai SMS-aDefaultUser написа: ↑17 окт 2005, 19:59Abe super masa zle ste!!!!Kak moje da se varzvate na prostotiqta na tozi maloumnik!Nqma takav film che GloBul spirali free.Vijdam che e pusnata temata oshte na 3-ti a dnes sme 17-ti samo za poslednite nqkolko dni imam nad 10 chasa laf s gadjeto!Tela mi e nov i ne mu tarkam zapisite na izhodqshtite obajdaniq i tam mi pokazva dosta ogromni cifri!Kakvi sa tezi eftini senzacii,nqkav maloumnik puska tema i posle stava HIT Tema!I za kvo?Zashtoto maloumnika gleda kak mu se varzvate i vi se smee na prostia akul!Saita na globul se obnovqva pri vsqka oferta promocia ili neshto podobno otvorete tam i vijte che oshte si stoi ofertata s free i nikade ne pishe do 300 min!!!Aman ot maloumnici mamka mu!!!!! Bulgarina e prost chovek a vie ste stado of4i tikvi!
-
Ami kakav sms da chakam bre ot parvia den na promociata imam takiva 3 karti ednata polzvam drugite 2 sam gi dal na sestra mi i maika mi i imam 142 chasa posledno kato pisah tuka po taq tema imah 49 chasa i kam 40 min razgovori i prodaljavam da prikazvam i kqra e maximalen!!!Kakav sms da chakam vaobshte zashto mi prikazvate smeshki?hahahhaha chak me karate da se smeq...shibanoto e samo che na vseki 1 chas mi prekasva i trqbva da nabiram nanovo,no ne mi e problem:) ai bye byeDefaultUser написа: ↑27 окт 2005, 09:17ами това е явен шантаж,съвсем нормален прийом за България,така ще е докато вивател не покажат нещо по-сериозно от празни приказки.
-
stiga ve4e gluposti be pisna mi ot lapeski istorii
spiga be vse ste precakani ot v4era ste si vzeli telefon4eta i ve4e munkate [hora bez rabota] are stiga beDefaultUser написа: ↑27 окт 2005, 21:21Ami kakav sms da chakam bre ot parvia den na promociata imam takiva 3 karti ednata polzvam drugite 2 sam gi dal na sestra mi i maika mi i imam 142 chasa posledno kato pisah tuka po taq tema imah 49 chasa i kam 40 min razgovori i prodaljavam da prikazvam i kqra e maximalen!!!Kakav sms da chakam vaobshte zashto mi prikazvate smeshki?hahahhaha chak me karate da se smeq...shibanoto e samo che na vseki 1 chas mi prekasva i trqbva da nabiram nanovo,no ne mi e problem:) ai bye bye
-
Аз лично се вързах и купих един пакет да имам уж безплатна връзка с един номер,но сменям картите само като трябва да говоря с него,но не знаех че е поредната византийска гавра с нас българските потребители.Знаете ли,започвам да се чудя,дали Глобул се гаврят с нас от чиста лакомия,или защото гърците страшно много ни мразят понеже и сме воювали с тях и сме ги подчинявали. . . Аз лично ако знате колко съм им писал само с едно запитване дали някога ще направят сайт за web към sms! Не ги е грижа ама въобще кой какво запитва и от какво се интересува.Нито отговарят нито нищо. Обърнете внимание колко много се чака когато ти се налага да се обадиш на оператор.Прослушвам рекламната им песен по около 14-15 пъти,и в много случаи дори и не отговарят.Въобще някой върши ли работа в този скапан оператор?DefaultUser написа: ↑03 окт 2005, 12:48globul измамиха потребители на предплатената услуга b-free. в последствие се оказва че има лимит на разговорите от 300 минути на месец, което означава просто по 10 мин на ден. Мисля че нещата не трябва да се оставят така, защото това е пълен абсурд. масираната им реклама и клоновата мрежа от магазини подвърдиха, че са информирали клиентите за това, че няма никакъв лимит на месец за проведени разговори, а в последствие се оказва че има. Мисля че е крайно време да се намеси по въпроса и комисията по далекосъобщения или оторизираната агенция в този случай. цялата информация я видях от all4smartphone.com ето линка: http://www.all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=6861 искам да им дадем да се разбере че трябва да се престане тази гавра с потребителите !!!
-
- Регистриран: 21 окт 2005, 12:35
не каквото и да си говорим,мтел са по-коректни.нито им правя реклама нито нищо,не съм заинтересован,просто това си е истината.