Грешиш много,не го е пуснал малоумник а някой който е разбрал че наистина това е така.Иди в сайта на Глобул потърси промоциите,и като стигнеш B-Free цъкни на цената от 0.00 лева и сам ще се увериш. Приятно разочарованиеDefaultUser написа: ↑17 окт 2005, 19:59Abe super masa zle ste!!!!Kak moje da se varzvate na prostotiqta na tozi maloumnik!Nqma takav film che GloBul spirali free.Vijdam che e pusnata temata oshte na 3-ti a dnes sme 17-ti samo za poslednite nqkolko dni imam nad 10 chasa laf s gadjeto!Tela mi e nov i ne mu tarkam zapisite na izhodqshtite obajdaniq i tam mi pokazva dosta ogromni cifri!Kakvi sa tezi eftini senzacii,nqkav maloumnik puska tema i posle stava HIT Tema!I za kvo?Zashtoto maloumnika gleda kak mu se varzvate i vi se smee na prostia akul!Saita na globul se obnovqva pri vsqka oferta promocia ili neshto podobno otvorete tam i vijte che oshte si stoi ofertata s free i nikade ne pishe do 300 min!!!Aman ot maloumnici mamka mu!!!!! Bulgarina e prost chovek a vie ste stado of4i tikvi!
Globul измамиха потребителите на b-free !!!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Globul измамиха потребителите на b-free !!!
-
А ако не,говори всеки ден по десет минути в продължение на 30 дни,и на 31-ят ден учтиво ще ти съобщят че лимитът за който не знаеш,се е изчерпалDefaultUser написа: ↑28 окт 2005, 13:08Грешиш много,не го е пуснал малоумник а някой който е разбрал че наистина това е така.Иди в сайта на Глобул потърси промоциите,и като стигнеш B-Free цъкни на цената от 0.00 лева и сам ще се увериш. Приятно разочарование
-
Научете се да сте грамотни. Пише се само "предвид" нито "в", нито "на"DefaultUser написа: ↑03 окт 2005, 15:10това беше за да изтестват дали мрежата им ще поеме трафика при free говорене с цел пускането на промото седмица по-късно с прима-та с която се говори безплатно след 21 часа. имай в предвид, тези прими с фри разговори са с кай-нисък приоритет и ако мрежата е натоварена няма да може да говориш или ще те изхвърля, ако абонат на абонамент в един момент се бори за линия спрямо абонат на прима ваучер с безплатни разговори след 21 часа.
-
Gluposti!Biah v saita i predi promociata da vlezne v sila i sled tova i sega i vinagi si vlizam tam.Znachi predi nulite ne biaha takiva varhu koito da mojesh da cukash posle gi napraviha taka i kato se natisne izpisva che e do 300 min.Az za poreden pat kazvam che ne e vqrno!Snoshti si poprikazvah s edna moq priqtelka okolo 2 chasa i tazi sutrin chas i polovina loshoto e samo che na vseki kragal chas mi prekasva razgovora i trqbva da nabiram nanovo.Niama kakvo da mi kazvash priqtno razocharovanie zashtoto veche imam tolkova mnogo chasove izgovoreni na tazi karta che ti e bedna fantaziata.I prodaljavam da si prikazvam i snoshti i dnes...tova e napraveno s edna edinstvena cel-VSEKI KOITO VIDI TEZI 300 min DA GO IMA V PREDVID DA SI NAPRAVI TANKATA SMETKA I DA SI GI RAZPREDELQ ZA CELIA MESEC!S EDNA DUMA TAKA DA SE NAMALQT IZLISHNITE RAZGOVORI I NA GLOBUL DA IM E PO EVTINO!!!Tolkova li ste prosti se pitam az?!?VIE NE RAZBIRATE MAI OT FINANSOVA POLITIKA vednaj sa se izlagali sega nai mnogo tova mogat da napravqt i nishto drugo.Pishe go da no napisanoto neshto ne oznachava nishto.Ne e napisano na kartata nito v knijkata nito predi promociata nito v reklamite po TV!!!!!!!!! Taka che prestanete da palnite foruma s takiva tapotiii shtoto veche se izlagate s tova nevejestvo ot vasha strana...Pak kazvam ne samo az i maika mi i sestra mi imat takava karta i vseki prikazva na volq kolkoto si iska i nito az nito koito i da e moi poznat e poluchaval nqkakvi sms ili da mu e spirana kartata za napraveni 300 minuti!Are chao i pak napishete posle nqkoq glupost.....obiknoveno takiva prostotii pishat tezi koito nqmat takiva karti i gi e qd.Tuka prodavat vse oshte ako niakoi niama moga da mu vzema i nqma da mu q prodam za 50-100 mi za 1 kafe kato pocherpi....ai bye byeDefaultUser написа: ↑28 окт 2005, 13:08Грешиш много,не го е пуснал малоумник а някой който е разбрал че наистина това е така.Иди в сайта на Глобул потърси промоциите,и като стигнеш B-Free цъкни на цената от 0.00 лева и сам ще се увериш. Приятно разочарование
-
Има само един единствен начин да им ударим силна плесница за да се усетят че все пак ние потребителите ги храним,и тяхното бизнес съществуване зависи изцяло от нас. И тази плесница да е узурпират всички Глобул потребители ползването на услугата им като спират да говорят за 1 или 2 дена и така докато започнат да отчитат големи загуби.Ама ако е възможно всички до един, но за съжаление не е. Друг вариант е няколко хиляди души (за предпочитане в шест цифрено число) да се изсипят пред главното глобулско седалище с трансперанти лозунги и високоговорители и може би това ще подействаDefaultUser написа: ↑28 окт 2005, 12:56Аз лично се вързах и купих един пакет да имам уж безплатна връзка с един номер,но сменям картите само като трябва да говоря с него,но не знаех че е поредната византийска гавра с нас българските потребители.Знаете ли,започвам да се чудя,дали Глобул се гаврят с нас от чиста лакомия,или защото гърците страшно много ни мразят понеже и сме воювали с тях и сме ги подчинявали. . . Аз лично ако знате колко съм им писал само с едно запитване дали някога ще направят сайт за web към sms! Не ги е грижа ама въобще кой какво запитва и от какво се интересува.Нито отговарят нито нищо. Обърнете внимание колко много се чака когато ти се налага да се обадиш на оператор.Прослушвам рекламната им песен по около 14-15 пъти,и в много случаи дори и не отговарят.Въобще някой върши ли работа в този скапан оператор?
-
. . . . . дори и да си прав,блаженственото ти дълго говорене ще свърши точно след 6 месеца така че няма място за такова разпалено защитаване на тези византийци.Безполезно е.DefaultUser написа: ↑28 окт 2005, 13:19Gluposti!Biah v saita i predi promociata da vlezne v sila i sled tova i sega i vinagi si vlizam tam.Znachi predi nulite ne biaha takiva varhu koito da mojesh da cukash posle gi napraviha taka i kato se natisne izpisva che e do 300 min.Az za poreden pat kazvam che ne e vqrno!Snoshti si poprikazvah s edna moq priqtelka okolo 2 chasa i tazi sutrin chas i polovina loshoto e samo che na vseki kragal chas mi prekasva razgovora i trqbva da nabiram nanovo.Niama kakvo da mi kazvash priqtno razocharovanie zashtoto veche imam tolkova mnogo chasove izgovoreni na tazi karta che ti e bedna fantaziata.I prodaljavam da si prikazvam i snoshti i dnes...tova e napraveno s edna edinstvena cel-VSEKI KOITO VIDI TEZI 300 min DA GO IMA V PREDVID DA SI NAPRAVI TANKATA SMETKA I DA SI GI RAZPREDELQ ZA CELIA MESEC!S EDNA DUMA TAKA DA SE NAMALQT IZLISHNITE RAZGOVORI I NA GLOBUL DA IM E PO EVTINO!!!Tolkova li ste prosti se pitam az?!?VIE NE RAZBIRATE MAI OT FINANSOVA POLITIKA vednaj sa se izlagali sega nai mnogo tova mogat da napravqt i nishto drugo.Pishe go da no napisanoto neshto ne oznachava nishto.Ne e napisano na kartata nito v knijkata nito predi promociata nito v reklamite po TV!!!!!!!!! Taka che prestanete da palnite foruma s takiva tapotiii shtoto veche se izlagate s tova nevejestvo ot vasha strana...Pak kazvam ne samo az i maika mi i sestra mi imat takava karta i vseki prikazva na volq kolkoto si iska i nito az nito koito i da e moi poznat e poluchaval nqkakvi sms ili da mu e spirana kartata za napraveni 300 minuti!Are chao i pak napishete posle nqkoq glupost.....obiknoveno takiva prostotii pishat tezi koito nqmat takiva karti i gi e qd.Tuka prodavat vse oshte ako niakoi niama moga da mu vzema i nqma da mu q prodam za 50-100 mi za 1 kafe kato pocherpi....ai bye bye
-
:)DefaultUser написа: ↑28 окт 2005, 13:19Gluposti!Biah v saita i predi promociata da vlezne v sila i sled tova i sega i vinagi si vlizam tam.Znachi predi nulite ne biaha takiva varhu koito da mojesh da cukash posle gi napraviha taka i kato se natisne izpisva che e do 300 min.Az za poreden pat kazvam che ne e vqrno!Snoshti si poprikazvah s edna moq priqtelka okolo 2 chasa i tazi sutrin chas i polovina loshoto e samo che na vseki kragal chas mi prekasva razgovora i trqbva da nabiram nanovo.Niama kakvo da mi kazvash priqtno razocharovanie zashtoto veche imam tolkova mnogo chasove izgovoreni na tazi karta che ti e bedna fantaziata.I prodaljavam da si prikazvam i snoshti i dnes...tova e napraveno s edna edinstvena cel-VSEKI KOITO VIDI TEZI 300 min DA GO IMA V PREDVID DA SI NAPRAVI TANKATA SMETKA I DA SI GI RAZPREDELQ ZA CELIA MESEC!S EDNA DUMA TAKA DA SE NAMALQT IZLISHNITE RAZGOVORI I NA GLOBUL DA IM E PO EVTINO!!!Tolkova li ste prosti se pitam az?!?VIE NE RAZBIRATE MAI OT FINANSOVA POLITIKA vednaj sa se izlagali sega nai mnogo tova mogat da napravqt i nishto drugo.Pishe go da no napisanoto neshto ne oznachava nishto.Ne e napisano na kartata nito v knijkata nito predi promociata nito v reklamite po TV!!!!!!!!! Taka che prestanete da palnite foruma s takiva tapotiii shtoto veche se izlagate s tova nevejestvo ot vasha strana...Pak kazvam ne samo az i maika mi i sestra mi imat takava karta i vseki prikazva na volq kolkoto si iska i nito az nito koito i da e moi poznat e poluchaval nqkakvi sms ili da mu e spirana kartata za napraveni 300 minuti!Are chao i pak napishete posle nqkoq glupost.....obiknoveno takiva prostotii pishat tezi koito nqmat takiva karti i gi e qd.Tuka prodavat vse oshte ako niakoi niama moga da mu vzema i nqma da mu q prodam za 50-100 mi za 1 kafe kato pocherpi....ai bye bye
А бе само b-free-то да беше,а и в секундите лъжат - GSM-a ми отчита примерно 35сек. разговор,а globul отчита 36сек.,а сега с новите \"по-ниски\" цени на b-connect с 20ст,но с min 60сек. отчитане.....задължават ни да рабазговаряме минимум минута...е на това какво му се вика....да заслужават бойкот!!!
-
Аз също се излъгах с тази "безплатни" разговори, но вчера подадох молба за спиране на телефона ми на договор, с който съм от 4 години и сметката не ми е падала под 50лв... Купих си една Прима докато пуснат Vivatel. дано поне те да са коректни към клиентите си!!! Лъжливи византийски копеленца....DefaultUser написа: ↑28 окт 2005, 13:22Има само един единствен начин да им ударим силна плесница за да се усетят че все пак ние потребителите ги храним,и тяхното бизнес съществуване зависи изцяло от нас. И тази плесница да е узурпират всички Глобул потребители ползването на услугата им като спират да говорят за 1 или 2 дена и така докато започнат да отчитат големи загуби.Ама ако е възможно всички до един, но за съжаление не е. Друг вариант е няколко хиляди души (за предпочитане в шест цифрено число) да се изсипят пред главното глобулско седалище с трансперанти лозунги и високоговорители и може би това ще подейства
-
Батка, скоро и тебе ще те резнат...DefaultUser написа: ↑28 окт 2005, 13:19Gluposti!Biah v saita i predi promociata da vlezne v sila i sled tova i sega i vinagi si vlizam tam.Znachi predi nulite ne biaha takiva varhu koito da mojesh da cukash posle gi napraviha taka i kato se natisne izpisva che e do 300 min.Az za poreden pat kazvam che ne e vqrno!Snoshti si poprikazvah s edna moq priqtelka okolo 2 chasa i tazi sutrin chas i polovina loshoto e samo che na vseki kragal chas mi prekasva razgovora i trqbva da nabiram nanovo.Niama kakvo da mi kazvash priqtno razocharovanie zashtoto veche imam tolkova mnogo chasove izgovoreni na tazi karta che ti e bedna fantaziata.I prodaljavam da si prikazvam i snoshti i dnes...tova e napraveno s edna edinstvena cel-VSEKI KOITO VIDI TEZI 300 min DA GO IMA V PREDVID DA SI NAPRAVI TANKATA SMETKA I DA SI GI RAZPREDELQ ZA CELIA MESEC!S EDNA DUMA TAKA DA SE NAMALQT IZLISHNITE RAZGOVORI I NA GLOBUL DA IM E PO EVTINO!!!Tolkova li ste prosti se pitam az?!?VIE NE RAZBIRATE MAI OT FINANSOVA POLITIKA vednaj sa se izlagali sega nai mnogo tova mogat da napravqt i nishto drugo.Pishe go da no napisanoto neshto ne oznachava nishto.Ne e napisano na kartata nito v knijkata nito predi promociata nito v reklamite po TV!!!!!!!!! Taka che prestanete da palnite foruma s takiva tapotiii shtoto veche se izlagate s tova nevejestvo ot vasha strana...Pak kazvam ne samo az i maika mi i sestra mi imat takava karta i vseki prikazva na volq kolkoto si iska i nito az nito koito i da e moi poznat e poluchaval nqkakvi sms ili da mu e spirana kartata za napraveni 300 minuti!Are chao i pak napishete posle nqkoq glupost.....obiknoveno takiva prostotii pishat tezi koito nqmat takiva karti i gi e qd.Tuka prodavat vse oshte ako niakoi niama moga da mu vzema i nqma da mu q prodam za 50-100 mi za 1 kafe kato pocherpi....ai bye bye