поне може да се каже че е частична утеха факта да се говори безпроблемно. На един приятел му купих преди време от фри прима парти картите и като се наложа да го намеря вечер понякага звъня до 10 пъти, защото или се разпада връзката или на 3тата мунута се прекъсва или не се чуваме и т.н. просто се гаврят от мтел с поотребителите. успяха да си напряват 5 човека от мтел голямата далавера с картитеи и прекупвачите и сега слагат ниски приоритети и прекъсват разговорите на тези които имат карти. пълни нещастници ви казвам!DefaultUser написа: ↑03 окт 2005, 12:48globul измамиха потребители на предплатената услуга b-free. в последствие се оказва че има лимит на разговорите от 300 минути на месец, което означава просто по 10 мин на ден. Мисля че нещата не трябва да се оставят така, защото това е пълен абсурд. масираната им реклама и клоновата мрежа от магазини подвърдиха, че са информирали клиентите за това, че няма никакъв лимит на месец за проведени разговори, а в последствие се оказва че има. Мисля че е крайно време да се намеси по въпроса и комисията по далекосъобщения или оторизираната агенция в този случай. цялата информация я видях от all4smartphone.com ето линка: http://www.all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=6861 искам да им дадем да се разбере че трябва да се престане тази гавра с потребителите !!!
Globul измамиха потребителите на b-free !!!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Globul измамиха потребителите на b-free !!!
ohhh kak se kefia che sled 3 godini weche ne sym klient na globul!!!
beshe mi super nepriatno che se nalagashe da im dawam wseki mesec pari no niamashe kak... nalaga mi se da polzwam telefon...
viva za sega moga da kaja che izglejdat da sa korektni, dano tendenciata da se zapazi
beshe mi super nepriatno che se nalagashe da im dawam wseki mesec pari no niamashe kak... nalaga mi se da polzwam telefon...
viva za sega moga da kaja che izglejdat da sa korektni, dano tendenciata da se zapazi
-
i az samo se nadqvam Vivata da sa po-korektni ot Mentel i shibanite gyrci 4e na tolkova prostotii i izmami se nagledahme ve4e dano ne si ostanem samo s nadejdite...DefaultUser написа: ↑05 ное 2005, 21:20ohhh kak se kefia che sled 3 godini weche ne sym klient na globul!!! beshe mi super nepriatno che se nalagashe da im dawam wseki mesec pari no niamashe kak... nalaga mi se da polzwam telefon... viva za sega moga da kaja che izglejdat da sa korektni, dano tendenciata da se zapazi
-
ТОВА ОГРАНИЧЕНИЕ, НАЛОЖЕНО ОТ ГЛОБУЛ Е ЗА ДОБОР, ПОНЕЖЕ, ПОВЯРВАЙТЕ МИ-БЪЛГАРИНЪТ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ГОТОВ ЗА ПОДОБНО БЕЗПЛАТНО НЕЩО. МОЖЕ ДА ПЛАЩА 1 СТОТИНКА, НО БЪЛГАРИНЪТ ТРЯБВА ДА Я ПЛАЩА. ЕТО ЗАТОВА Е ПО-ДОБРЕ ОГРАНИЧЕНИЕТО - ЗАЩОТО НЕ СЕ ГОВОРИ НЕЩО НАЛЕЖАЩО, А СЕ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ И СЕ ПРЕТОВАРВА МРЕЖАТА.ТОВА Е.DefaultUser написа: ↑03 окт 2005, 12:48globul измамиха потребители на предплатената услуга b-free. в последствие се оказва че има лимит на разговорите от 300 минути на месец, което означава просто по 10 мин на ден. Мисля че нещата не трябва да се оставят така, защото това е пълен абсурд. масираната им реклама и клоновата мрежа от магазини подвърдиха, че са информирали клиентите за това, че няма никакъв лимит на месец за проведени разговори, а в последствие се оказва че има. Мисля че е крайно време да се намеси по въпроса и комисията по далекосъобщения или оторизираната агенция в този случай. цялата информация я видях от all4smartphone.com ето линка: http://www.all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=6861 искам да им дадем да се разбере че трябва да се престане тази гавра с потребителите !!!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
A be ja se razkarai. Uslovieto na promocijata e tova - Da govorish bezplatno. V reklamata edin si govori kolkoto si iska.
-
Abe vie ludi li ste? Na den pravq s b-free po 30 i neshto minuti i nqmam nikakvi problemi! Maj samo se chudite kak da se oplakvate! Kato vi stiska tolkova se mestete v USA ili UK i si plashtajte po 30 evro i si govorete kolkoto iskate...ama i poluchavajte po 3000 evro! Vse nedevolni - horata sa kazali - bezplaten obqd nema!!!DefaultUser написа: ↑29 окт 2005, 11:36Аз също се излъгах с тази "безплатни" разговори, но вчера подадох молба за спиране на телефона ми на договор, с който съм от 4 години и сметката не ми е падала под 50лв... Купих си една Прима докато пуснат Vivatel. дано поне те да са коректни към клиентите си!!! Лъжливи византийски копеленца....
-
Е да но аз от вчера си плащам като поп всяка минута разговор с \"безплатният\" номер. Говорил съм 470 мин този месец и получих SMS, че разговорите ми вече ще се таксуват по 0.11 лв. Хаиде да се обединим и да подадем жалба към федерацията на потребителите.DefaultUser написа: ↑07 ное 2005, 09:12Abe vie ludi li ste? Na den pravq s b-free po 30 i neshto minuti i nqmam nikakvi problemi! Maj samo se chudite kak da se oplakvate! Kato vi stiska tolkova se mestete v USA ili UK i si plashtajte po 30 evro i si govorete kolkoto iskate...ama i poluchavajte po 3000 evro! Vse nedevolni - horata sa kazali - bezplaten obqd nema!!!
razbira se, kakwo sa winowni horata kato typite globulci puskat takiwa promocii
da sa mislili i da ne gi puskat w kraina smetka kato niamat swiastna mreja
da sa mislili i da ne gi puskat w kraina smetka kato niamat swiastna mreja