Google Nexus One
-
- Регистриран: 27 май 2009, 22:02
Re: HTC Google Nexus One
Само аз ли забелязах че батерията е направо жалка
Време на готовност - 250 ч. :((angry):X
Време на готовност - 250 ч. :((angry):X
Близо 11 дена в режим на готовност за смартфон с 1 GHz Snapdragon процесор и 3.7" екран е доста жалко, да..
На Омнията ми е 500, това значи ли 22 дена ?! ?! ?! :(
Казано от производителя, да, но на практика няма смартфон с голям тъч дисплей, който да кара повече от три дена с дори лека употреба. Заради това изрази като "250 часа са направо жалки" ми се струват грешни.
Хм, с тези 1850 mAh, GW990 ми се струва напълно способен на това.
Не съм съгласен, можеш да видиш батериите на Филипс, па макар и да не са смартфони - по 2 седмици с жестока употреба, ако не и повече. Начини има. Аз лично не съм фен на това да си забравя зарядното в поредното пътуване, и да остана без телефон, щото никой около мен няма ХТЦ примерно. Не би било лошо да се замислят за батерията.
Защо ли ми се струва, че казах смарт с тъч дисплей.. В момента вкъщи имам една Motorola W180 и тя ми изкарва около две седмици, но да не би да можем да говорим за нещо повече от една слушалка? Или пак ще се хванете за думите и ще кажете, че не е просто слушалка, защото може да се пращат СМС и да се прослушват полифонични мелодии?
Добре де, аз ти дадох пример. Не му се карай на човека. :D:D
Не съм споменал за кой говоря. :)
Е, отговаряш на него, не на мен. Така пише. Все пак, какво ще кажеш за ЕлДжи-то и страхотната му батерия?