HD2 с Windows Phone 7
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Re: HD2 с Windows Phone 7
[Quote]http://www.mediafire.com/?glq3wf2a251j56d - Теглите
http://www.youtube.com/watch?v=v2o-UrdldMo&feature=player_embedded - Ето как се инсталира.
Чакам мненията, при мен работи страхотно![/Quote]
(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Ето при такива положение има нужда от един " (yes) " бутон :)
Преди малко видях темата и вече съм с WP7 (whistle)
Разцъках малко: 3-ри разговора,1-ин конферентен,няколко съобщения,разходих се из абсолютно всички настройки и си ги нагласих по мой вкус и до разгледах телефона.Усещането ми до тук за работа с телефона е (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Очарован съм не съм очаквал такова нещо,защото няма толкова ROM-ве с WP7 с андройда беше друго,но сега изненада беше много приятна(и голяма) очаквах нещо много бъгаво като за начало и с много насичане,а толкова бързо работи и визуализира всичко [B]струва ми се по бърз от с оригиналния Windows Mobile направо [/B]
http://www.youtube.com/watch?v=v2o-UrdldMo&feature=player_embedded - Ето как се инсталира.
Чакам мненията, при мен работи страхотно![/Quote]
(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Ето при такива положение има нужда от един " (yes) " бутон :)
Преди малко видях темата и вече съм с WP7 (whistle)
Разцъках малко: 3-ри разговора,1-ин конферентен,няколко съобщения,разходих се из абсолютно всички настройки и си ги нагласих по мой вкус и до разгледах телефона.Усещането ми до тук за работа с телефона е (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Очарован съм не съм очаквал такова нещо,защото няма толкова ROM-ве с WP7 с андройда беше друго,но сега изненада беше много приятна(и голяма) очаквах нещо много бъгаво като за начало и с много насичане,а толкова бързо работи и визуализира всичко [B]струва ми се по бърз от с оригиналния Windows Mobile направо [/B]
Ако не можете да свържете телефона със Zune, моля, свалете и използвайте това: http://www.multiupload.com/PPILAF4UFG
Мен по-скоро ме интересува дали ще има проблем за синхронизацията на контактите с gmail. Установих, че е много удобно така да си смъквам контактите направо в телефона. Някой има ли впечатления?
-
Не мога да се впиша в Market-а не ми приема Windows Live ID,а през бралзера на телефона се вписвам в Windows Live ID :|
Имал ли си проблеми с вписването в Market-а ?
Имал ли си проблеми с вписването в Market-а ?
Трябва ти активационен код. Обади се в Майкрософт България и им кажи, че искаш код за HD7, нямаш проблеми.
-
Сега звъннах и ми казаха,че ще ми генерират код и по късно ще ми се обадят,но много ме разпитват как съм се казвал не знам си какво и теб така ли те разпитваха ти звънял ли си им изобщо????
Да не стане проблем да се усетят,че няма да го ползвам кода за HD7???
За всеки различен ROM на WP7 ли ще трябва различен такъв код???
П.П.Продиктуваха ми кода и сега го въведох,но не става,дава ми активация инкорект.
Това ли е единствения начин?
Да не стане проблем да се усетят,че няма да го ползвам кода за HD7???
За всеки различен ROM на WP7 ли ще трябва различен такъв код???
П.П.Продиктуваха ми кода и сега го въведох,но не става,дава ми активация инкорект.
Това ли е единствения начин?
Да, мисля. Спокойно, скоро ще излезе програма, която премахва тази защита. Само трябва да се компилира в по-приличен и лесен за използване вид, иначе дори и аз се справих с направата и. Все пак, обадих се и ми дадоха код, но не говори много, моля. Какво те питаха, впрочем?
-
Питаха ме за име и аз им казах малкото,но искаха и фамилия,за имейла с който си активирам WL ID и за какъв продукт,казах им за HTC HD7 и някакво име :D нищо друго и бързо след това се обадиха и ме караха да въвеждам директно в телефона,но им казах че ще го запиша и после ще си го вкарвам,[B]както и да е, не стана,виж на предишния пост после писа[/B]?
Казаха ако не стане пак да им се обадя и се чудя да им звъня ли повече да неми искат някав имей на телефона например :|
Казаха ако не стане пак да им се обадя и се чудя да им звъня ли повече да неми искат някав имей на телефона например :|