HDD N91

Ra4mO
Регистриран: 17 юли 2004, 12:27

Re: HDD N91

Мнение от Ra4mO » 29 дек 2006, 01:11

ем на брат ми телефона например падна в кенефа , тои беше предвидлив и го даде на сервиз и готово,телефона си бачка ... в повечето случаи си е до късмет , а и зависи от телефона,неговия е Н80...

orfo26
Регистриран: 02 яну 2005, 09:56

Мнение от orfo26 » 29 дек 2006, 03:44

Първо да поясня, че не притежавам тоя модел, но имам доста познати и колеги, които го имат. Значи хард диска е доста издръжлив на изпускания (е, принципно зависи от изпускането). От около може би 10 души, които познавам с тоя модел знам за поне 2 зверски изпускания и съм наблюдавал още няколко по-леки. Първия път когато едно приятелче си бутна неговия от масата си помислих точно това "Айдее, диска замина". Да, ама не. Същия ден, същия телефон, 2 часа по-късно полет около метър и половина от покрива на колата на бетон. Пак нищо. Явно Нокиа са си свършили работата в т'ва отношение (то е логично де, щом е телефон, значи трябва да може да издържи поне едно падане, пък ако ще и пясъчен часовник да му вградят).
Знам за други проблеми с диска, които не са свързани с изпускане (просто явно е бая бъгав).

azPi4a
Регистриран: 30 дек 2005, 01:03

Мнение от azPi4a » 29 дек 2006, 05:17

Измъчих се докато прочета всички писания - явно нема разбирачи във форума, жалко.
Когато нокията паднала от масата и на автомобила НЕ СЕ Е ВЪРТЯЛ ТВЪРДИЯ ДИСК.
Опасно е само докато се върти!
Но ако се върти непрекъснато батерията няма да устиска и 2 часа.
И тука вече е интересно - ама пак казвам няма разбирачи.
- кога се върти харда?
- по какво се разбира, че се върти?
- колко ток харчи?
- как се сменя с нов и колко струва?
и още 20-30 подобни въпроси...
Така е - споко. А който си го е купил да показва как пада и му няма нищо - да не го мислим, ще си купи друг!
Пък и нищо не чувам за гаранция - ако не личи да е падал, как ще кажат, че отпадагаранцията на тела и на харда в частност?

Отговори